A szüleitek mennyi pénzt adnak ruhára, cipőre? Vagy mennyi zsebpénzt? Olyanok írjanank akik kb egykorúak velem ( én: 15 / L )
Bár két évvel idősebb vagyok nálad, de válaszolok.
Igazából semennyit, ha nagyon kell valami azt megkapom. (persze nem több 10-ezerért)
Zsebpénzt nem kapok.
én sem kapok zsebpénzt, vagy elmegyek vásárolni nélülük és adnak pénzt, vagy együtt megyünk.
16/L
Amikor én voltam 15 éves nálunk úgy volt, hogy ha kellett valami, megvettük. Egyedül sosem vehettem ruhát, amit meg is értek így utólag, ki tudja, milyen ronda, vagy éppen rossz minőségű holmikat vettem volna.
Később, 16-17 évesen már vettem egydül is ruhákat (saját pénzből, amiért megdolgoztam), de otthon mindig megmutattam őket. Nem azért, mert kérték, csak jó volt mutogatni, hogy miket vettem a SAJÁT pénzemből. :)
21L
A ruhákat meg cipőket álltalában Anyuval veszem, szeretem, ha ő is látja, jól néz-e ki, illik-e.
Nincs megszabva, mikor mennyi zsebpénzt kapok. Ha megyek valahová vagy venni szeretnék valamit, kérek, és adnak amennyi kell. :)
17/L
most év elejétől 25ezer/hó
és mindent ebből kell fizetnem, hétvégi buli, kajálás, ha 1-2 cuccot kinézek azt is (de régóta nem vettem új ruhát)
ha elmegyünk vásárolni ~60ezret költenek rám, évente max. 2-3x van ilyen
de 15 évesen kevesebbet kaptam, vásárlásnál sztem ~25 ezret költöttek rám, zsebpénzem talán 2-3 ezer volt hetente
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!