Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szüleitek mennyi pénzt...

A szüleitek mennyi pénzt adnak ruhára, cipőre? Vagy mennyi zsebpénzt? Olyanok írjanank akik kb egykorúak velem ( én: 15 / L )

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 18:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
bocsi 15l lemaradt
2011. szept. 27. 19:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Havonta maximum 40 ezer Ft, de nem vásárolok egyedül, ha kell valami vagy megtetszett egy ruha stb, akkor később együtt megvesszük.

Kézbe 5 ezernél többet nem kapok és utána is mindig megmutatom, hogy mit vettem.

Zsebpénzem nincs, ha moziba megyek vagy ilyesmi, annyit kapok, amennyibe kerül, de nem megyek el rendszeresen.

Drágább dolgok, pl. a szobámba valami vagy felújítás az mindig ünnepekkor van.

Remélem segítettem!

2011. szept. 27. 19:56
 13/21 anonim ***** válasza:

én sem kapőok zsebpénzt,ha megyek táborba,akk amit oda kapok nem költöm el,az az én pénzem marad(olyan 2ezer körül szokott maradni) ebből veszek magamnak néha a büfébe/pékségbe vmi kis finomságot,mert nem szoktunk venni mostanába sajna túl sokat:/,ebből veszek magamnak esetleg egy pólót,vagyarra is volt már példa,h ebből a pénzből vettem magamnak melltartót...egyébként ha kell vmi és épp úgy van pénz akk általában anyuval megyek vásárolni,de előfordul,h a bnőimmel

14,5/L

2011. szept. 27. 19:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy a vásárlás úgy zajlik, hogy általában egyedül körülnézek és utána anyuval végigjárjuk a kiválasztott dolgokat, megnézi rajtam és akkor vesszük meg, ha szerinte is jól áll. Én bízom benne ebben a kérdésben, olyasmit meg nem szoktam akarni, ami nem nekem való.
2011. szept. 27. 19:59
 15/21 anonim ***** válasza:

vásárolni Anyummal szoktam menni, ha moziba/buliba, vagy akárhova megyek, szokott adni pénzt (annyit amennyi kell, ha marad, akkor az ált. az enyém)

Zsebpénzt néha a mamámtól szoktam kapni, havonta kb. 1500-2000 ft-ot (nem rendszeresen)

2011. szept. 27. 20:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem vissza kell adni a maradékot, pénzt csak a számlámon gyűjthetek.
2011. szept. 27. 20:04
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Nos az én zsebpénzem havi 10000 Ft, amiből kell büféznem, moziznom, mekiznem, pizzáznom és egyéb szórakozások. Ha vásárolni megyek a legjobb barátnőmmel (mindig vele szoktam) akkor arra külön ad pénzt vagy az anyukám vagy az apukám. Ilyenkor általában 10 ezret kapok, a barátnőm is és együtt elköltjük. Ami marad az az enyém szokott lenni ^^ Ha hónap vége előtt elfogy a zsebpénzem, akkor a szüleim adnak egy kicsit, ha mondjuk nincs pénzem büfézni vagy ilyesmi :)

14/L

2011. szept. 27. 20:15
 18/21 anonim ***** válasza:

Nálnunk nincs havi zsebpénz, alkalmi van. Értem úgy, hogy apa a munkája mellett, szokott maszekolni. Attúl függően, hogy mennyit keres, kapok én is pénz. Általában 1-2 ezreket kapok, de van, hogy tízezret is. De soha nem költöm el, most is ott áll a szekrényben vagy 55.000 forint, amit a nyáron gyűjtöttem ezekből a pénzekből.

Ebből szoktam venni, de én olyan vagyok a pénzköltésnél, mintha kb. a fogamat húznák, úgyhogy inkább nem költök :D

De jó tudni, hogy van pénzem.

16/l

2011. szept. 27. 20:27
 19/21 A kérdező kommentje:

Utolsónak : Régen én is iyln voltam és egyzser volt kb 70 ezer forintom, csak aztán kellet apumnak és azóta se kaptam vissza. :/ szerintem már nem is emlékszik rá.

Amúgy nekem anyám eddig havi 2000 -t adott,meg apám is ennyit kb . de most elvileg lesz bankkártyám. :))

2011. szept. 27. 21:44
 20/21 anonim ***** válasza:

Én minden hónapban megkapom a kb 12.000 családi pótlékot, és reggelente pénzt a büfébe(suli), és ebből szoktam gyűjtögetni. Meg karácsonykor, szülinapkor keresztapáméktól kapok 5000 forintot, olyankor anyuék kb 10ezret szoktak adni.

15/L

2011. szept. 28. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!