Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen volt mikor anyosodek...

Milyen volt mikor anyosodek megtudtak hogy jegyben jartok? Mire keszuljek?

Figyelt kérdés
A fiuk mondta el nekik? Mindenki a sajat szuleinek szolt? Szetvalasztani soha sem akartak bennunket de nem tudom ki mit szol majd. Erdemes ezzel foglalkozni? Teged erdekelt a velemenyuk?

#Jegyesseg
2020. máj. 5. 20:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
73%

Mikor a párom bejelentette, hogy megkérte a kezem, anyosomeknak elakadt a szava, anyósom felhúzta a szemöldökét, tátva maradt a szája és egy qrva szót sem szóltak. Amit szóvá is tettem, hogy nagyon rosszul esik, hogy nem gratuláltak. Ezek szerint nem szeretnek (éreztem mindig is, mert én nem vagyok az, aki anyosomnak bólogat)

5 éve lesz, hogy házasok vagyunk azóta.

Nem érdekel, hogy szeretnek e vagy engem szantak e a fiúk feleségének, mert mi jól elvagyunk és szeretjük egymást.

Te se foglalkozz ezzel!

És gratulálok 🙂

2020. máj. 6. 21:29
 22/50 A kérdező kommentje:

Mekkora proszto bunkok anyosodek! Hanyagold oket es boldogabb leszel. Unokaknak ne felejtsd el mondani hogy bant veled a kedves mama. Szerintem a gyereknek ha mar felno tudnia kell arrol haaz anyjat/apjat bantotta anyos/apos!

Koszii :) de meg nem tortent meg, csak fog majd. Es biztos hogy gratulalni fognak a parom

2020. máj. 6. 21:44
 23/50 A kérdező kommentje:

Bocsanat elobb elkuldte..* a parom rokonai. Folytattam :D

Csak meg fognak dobbenni es ezt a reszt nem akarom latni. Ezert beszeltem meg parommal hogy telefonon szoljon oda mondta hogy jo. Mert az lenne hogy elakad a szavuk neznek majd 5 perc mulva valamit gratulalnak es ennyi. Szeretnek engem ezt tudom. Ereztettek is hogy szeretnek. De nem szeretnem egy rosszul elsult gratulacioval tonkretenni az elmenyt.

2020. máj. 6. 21:46
 24/50 anonim ***** válasza:
71%

Néha nem értek bizonyos kérdéseket. Ez is közéjük tartozik.

Szerinted hányféleképpen reagáltak már a világtörténelem során egy ilyen hírre?

2020. máj. 9. 15:12
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim gratuláltak.

Mit szóltak anyósék?

Anyósom le akart beszélni az egészről a férjem háta mögött.

A sógornő a gyűrűre sem nézett rá amikor anyós odamutatta neki, meg rám sem utána soha többet. Úgy csinál mintha nem léteznék, közben hazudozik rólam.

A mamája gratulált, bár ő sem szeret engem, csak felszínesen azt mutatja.

Apósomnak úgymond mindegy volt. Vele elvagyok, de nem sűrűn látjuk. (Már anyósékat sem.)

Egyébként rohadtul nem érdekelt, tudtam nem fognak örülni hiszen nem szeretnek. Arra viszont számítottam, hogy a lagziban is jelét mutatják majd ennek. Ígyis volt. Le se sz.rták a fejem. Látványosan nem foglalkoztak velem. Anyósom fotózkodott már reggeltől kb, de rólam ugye egyet sem. Csak másnap az én oldalamról osztott meg egy képet, mert már keresték rajta kommentben... De nehogy má én ott legyek az ő lapján... Hiszen egy senki vagyok neki. Sógornő is direkt jelenetet rendezett, hogy emlékezetes legyen, de ne arról, hogy egy szép nap volt.

Kár volt a "nagy" lagzi. Utólag ha tudom ilyen lesz, nem is csináltam volna. Aláírjuk oszt viszlát... Ez arról szólt, hogy a 2 család egymástól mentesen bulizgatott, én a sajátommal, ő a sajátjával... Hát ilyen egy normális lagzi?

2020. máj. 17. 07:42
 26/50 A kérdező kommentje:
Nalunk biztosan 2 tanus lesz! Es utana mind a ketten kulon szolunk a sajat rokonainknak telefonon h alairtuk es ennyi. A FB-n hala isten se anyos se apos nincs fenn!! De mar a parom es en sem hasznaljuk. Csak sogorno..aki mindenkinek lajkol az eeg vilagon de mindent..nekem persze 2 kezemen meg tudom szamolni lassan 8 eve hany lajkot kuldott. De en is figyeltem..ismerosom de soha de semmit se lakjoltam nekik sot a parom sem. :D Gyerekes de akkor is full gaz h szenne lakjol tobb szaz embert az utolso utani ismerose kutyajanak a szulinapjat is belajkolja!! De nekem 1 szulinapi udvozletet se kuldott. En sem neki :D kozel 1000 km.re el es gondoskodtam rola h ne menjunk ki latogatoba..kettonket hivtak mar ezerszer de akar menni a fene,parom se eroltette.. Anyos jeloltek minden szulinap nevnap es karacsony sot nonapon apos is felkoszont ezek tok jol esnek! A sogorno soha. En sem ot :D az occse elott meg adja a szepet irto ritkan beszelnek de ha igen,mindig ugy beszel h tobbes szamban h parom azt lassa en is erdeklem a csajt. Kozben igazabol mind a kettonket magasrol lesz#rja. Es az occset is azert koszonti fel sms ben mert az anyja hivogatja h paromnak szulinapja lesz..
2020. máj. 17. 12:08
 27/50 anonim ***** válasza:
87%

Férjem lánykérés előtt mondta anyósnak, hogy karácsonykor meg akar kérni, gondolom kikérte a tanácsát gyűrű ügyben is. Anyámék már a tényekkel szembesültek, de mind a 2 fél örült neki.

Különösebben nem kell nagy feneket keríteni neki.

Ja, és ha elfogadtok 1 tanácsot, akkor bementek 2 tanúval a hivatalba és kész, mert a lagzi leszervezés kész rémálom, vagy valag pénzt fizettek a szervezőnek XD

2020. máj. 21. 19:13
 28/50 A kérdező kommentje:
Ez nagyon beteeg h anyukaval leul a fia lanykeres elott! Huh! Nalunk ilyen nem lesz meg is kertem parom. H minden rokont mindenkit csak kizarolag a tenyekkel szembesitsunk majd ha eljon a napja. A reszletek nem tartoznak a szuleinkre. Csak a teny. Biztos szakitanek ha megtudnam h beleavatta az anyjat de ilyen nem lesz, o se akarja :D boven eleg a tenyt kozolni. Nekem nagyon remiszto ha valaki leul anyuval ezt megbeszelni. De nem csak vele, ha haverral ul le..az is sok. Nem tartozik rajuk csak a tény.
2020. máj. 21. 19:33
 29/50 anonim ***** válasza:
Megkérte egyáltalán ez a pasi a kezed? Vagy honnan tudod ilyen biztosan hogy megkért?
2020. máj. 21. 22:18
 30/50 anonim ***** válasza:
Megkér*
2020. máj. 21. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!