Milyen volt mikor anyosodek megtudtak hogy jegyben jartok? Mire keszuljek?
Mikor a párom bejelentette, hogy megkérte a kezem, anyosomeknak elakadt a szava, anyósom felhúzta a szemöldökét, tátva maradt a szája és egy qrva szót sem szóltak. Amit szóvá is tettem, hogy nagyon rosszul esik, hogy nem gratuláltak. Ezek szerint nem szeretnek (éreztem mindig is, mert én nem vagyok az, aki anyosomnak bólogat)
5 éve lesz, hogy házasok vagyunk azóta.
Nem érdekel, hogy szeretnek e vagy engem szantak e a fiúk feleségének, mert mi jól elvagyunk és szeretjük egymást.
Te se foglalkozz ezzel!
És gratulálok 🙂
Mekkora proszto bunkok anyosodek! Hanyagold oket es boldogabb leszel. Unokaknak ne felejtsd el mondani hogy bant veled a kedves mama. Szerintem a gyereknek ha mar felno tudnia kell arrol haaz anyjat/apjat bantotta anyos/apos!
Koszii :) de meg nem tortent meg, csak fog majd. Es biztos hogy gratulalni fognak a parom
Bocsanat elobb elkuldte..* a parom rokonai. Folytattam :D
Csak meg fognak dobbenni es ezt a reszt nem akarom latni. Ezert beszeltem meg parommal hogy telefonon szoljon oda mondta hogy jo. Mert az lenne hogy elakad a szavuk neznek majd 5 perc mulva valamit gratulalnak es ennyi. Szeretnek engem ezt tudom. Ereztettek is hogy szeretnek. De nem szeretnem egy rosszul elsult gratulacioval tonkretenni az elmenyt.
Néha nem értek bizonyos kérdéseket. Ez is közéjük tartozik.
Szerinted hányféleképpen reagáltak már a világtörténelem során egy ilyen hírre?
Szüleim gratuláltak.
Mit szóltak anyósék?
Anyósom le akart beszélni az egészről a férjem háta mögött.
A sógornő a gyűrűre sem nézett rá amikor anyós odamutatta neki, meg rám sem utána soha többet. Úgy csinál mintha nem léteznék, közben hazudozik rólam.
A mamája gratulált, bár ő sem szeret engem, csak felszínesen azt mutatja.
Apósomnak úgymond mindegy volt. Vele elvagyok, de nem sűrűn látjuk. (Már anyósékat sem.)
Egyébként rohadtul nem érdekelt, tudtam nem fognak örülni hiszen nem szeretnek. Arra viszont számítottam, hogy a lagziban is jelét mutatják majd ennek. Ígyis volt. Le se sz.rták a fejem. Látványosan nem foglalkoztak velem. Anyósom fotózkodott már reggeltől kb, de rólam ugye egyet sem. Csak másnap az én oldalamról osztott meg egy képet, mert már keresték rajta kommentben... De nehogy má én ott legyek az ő lapján... Hiszen egy senki vagyok neki. Sógornő is direkt jelenetet rendezett, hogy emlékezetes legyen, de ne arról, hogy egy szép nap volt.
Kár volt a "nagy" lagzi. Utólag ha tudom ilyen lesz, nem is csináltam volna. Aláírjuk oszt viszlát... Ez arról szólt, hogy a 2 család egymástól mentesen bulizgatott, én a sajátommal, ő a sajátjával... Hát ilyen egy normális lagzi?
Férjem lánykérés előtt mondta anyósnak, hogy karácsonykor meg akar kérni, gondolom kikérte a tanácsát gyűrű ügyben is. Anyámék már a tényekkel szembesültek, de mind a 2 fél örült neki.
Különösebben nem kell nagy feneket keríteni neki.
Ja, és ha elfogadtok 1 tanácsot, akkor bementek 2 tanúval a hivatalba és kész, mert a lagzi leszervezés kész rémálom, vagy valag pénzt fizettek a szervezőnek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!