A szüleim megtudták, hogy cigizek. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Tegnap kiesett a zzebemből a cigisdoboz és apám észrevette. Próbáltam kimagyarázni, hogy nem az enyém de persze nem hitte el. Felhívta anyámat aki kiakadt. A nővérem tökre szomorú meg mérges, hogy még neki se mondtam el. Nem tudom most mit kéne tennem. Tudnád ok segíteni?2016. nov. 7. 08:25
2/14 anonim válasza:
"A szüleim megtudták, hogy cigizek. Mit kéne tennem?"
SÜRGÖSEN ABBAHAGYNI!!!!!!
3/14 anonim válasza:
Nem tudom most mit kéne tennem. - Arra van eszed hogy cigizz, de arra hogy bocsanatot kerj es abbahagyd mar nincs?
4/14 anonim válasza:
Engem jól pofán basztak érte. . Azóta cigizek de sosem szponzoráltàk magamnak kellet megvenni.. :D
5/14 anonim válasza:
tedd le. pár év múlva majd ha 18 leszel és még akarod akkor kezd el újra, de addig hagyd a francba. ettől nem leszel nagyobb, nem fogsz érettebbnek tűnni, sőt...
6/14 anonim válasza:
Le szokni. Hidd el jól jársz! Egészség, és anyagiak terén.
7/14 anonim válasza:
Vállald a felelősséget: "igen, cigizek.".
A felnőttéválás nem a dohányzásnál, hanem a felelősségvállalásnál kezdődik.
Egyébként ha egy jótanácsot elfogadsz, szokj le róla. Sokan tiniként elkezdik aztán fél életüket azzal a szenvedéssel töltik, hogy le tudjanak végre szokni.
Mindenki úgy kezdte hogy "ááá én nem járok majd így", meg "á csak bulikon", "csak hétvégén", "csak délután" és egyre több-és több kellett...
9/14 anonim válasza:
Őszintén bocsánatot kérsz, és elviseled a büntetést.
Attól is függ, hány éves vagy, és a szüleid fizetik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!