Elmentem valahova, ahova nem szabadott volna, a szüleim megtudták, kb életem legnagyobb büntetésének nézhetek elébe. Hogyan enyhíthetnék rajta?
Milyen buli volt az hogy öngyilkosságot kell színlelned miatta?
A hermafrodita ufológusok éves hard core partiján voltál aminek a TEK vetett végett reggel 7-kor?
Nem az öngyilkosságon kéne gondolkodnod! Nézz szembe azzal, hogy szüleidnek hazudtál és ennek most következményei lesznek és vállald a büntetést. Én nem tudom elképzelni, hogy életed egyik legnagyobb büntetése lesz... max szobafogságot kapsz.. Biztos hogy nem vernek majd láncra.
Én mindig azt mondom a fiamnak: hogy ő hazudhat és becsaphat minket vagy megtudjuk, de az is lehet hogy nem. Viszont a lelkiismerete elől nem tud majd elbújni. Éppen ezért minden egyes cselekedetünket felül kell tudni vizsgálnunk, hogy egyes dolgok milyen következményekkel fognak majd járni és ha olyant teszünk amit nem kellett volna, akkor nézzünk szembe a következményekkel. Soha ne akarjunk kibújni a felelősség alól. Elkövettem és most bűnhődni fogok ezért.
Én tisztelem és becsülöm a fiamat azért, ha elkövet valami olyat amit nem kellett volna akkor elém tud állni és őszintén bevallja. Ezért nem is szoktam őt büntetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!