Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmentem valahova, ahova nem...

Elmentem valahova, ahova nem szabadott volna, a szüleim megtudták, kb életem legnagyobb büntetésének nézhetek elébe. Hogyan enyhíthetnék rajta?

Figyelt kérdés
Elmentem egy buliba, nem szabadott, amikor rákérdezett tagadtam, de bebizonyosodott és már nem tudtam tagadni. Olyasmikre gondoltam. hogy annyira megbántam, hogy meg akartam ölni magam, már írtam búcsúlevelet, csak nem volt itthon altató, szóval nem tudtam. (de csak annyi altatót amitől nem halok meg) Szóval nem akartam meghalni. Valaki segítsen!!

2013. máj. 5. 16:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
A felelősség alól nem kibújni kell, hanem válallni azt. Bármilyen nagy is a büntetés, biztos nem olyan szőrnyű hogy ne lehessen hiszti nélkül kibírni. Talán ha előbb gondolkodtál volna, most nem itt tartanál. Ilyen az mikor bulizni van eszetek még engedély nélkül is utána meg nem tetszik a büntetés. Pedig ilyen az élet, ha valamit elrontunk bűnhődünk érte. Majd ha saját gyereked lesz aki tesz rá hogy te mit mondasz rá fogsz jönni. Viseld el a büntetést, és legközelebb gondolkodj.
2013. máj. 5. 16:30
 2/25 A kérdező kommentje:
De ugye az nem halálos?
2013. máj. 5. 16:31
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Milyen buli volt az hogy öngyilkosságot kell színlelned miatta?

A hermafrodita ufológusok éves hard core partiján voltál aminek a TEK vetett végett reggel 7-kor?

2013. máj. 5. 16:32
 4/25 anonim ***** válasza:
43%
szerintem nyugodtan öld meg magad, jót teszel a társadalom értelmesebbik felével!
2013. máj. 5. 16:33
 5/25 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszadó. Én is tudom és megbántam, a barátaim rángattak bele. de most nagyon nem hiányzik egy büntetés.
2013. máj. 5. 16:33
 6/25 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan már, tuti nem ölnek meg emiatt. 'Letöltöd' a büntetésed, legközelebb meg nem csinálsz ilyet. Más is túlélt már hasonlót.
2013. máj. 5. 16:36
 7/25 A kérdező kommentje:
Ebben az a legrosszabb, hogy elvesztettem a bizalmukat és nagyon szigorúak a szüleim és nem fogom tudni visszanyerni.
2013. máj. 5. 16:38
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
Szegény szüleid.
2013. máj. 5. 16:39
 9/25 anonim ***** válasza:
78%
Ugyan már kibírod azt! e legyél ilyen önző baromira megijednének és óriási fájdalmat okoznál nekik! Inkább a bünti , mint hogy ekkora fájdalmat okozz nekik egy ál öngyilkossággal , pláne ha igazuk van.
2013. máj. 5. 16:39
 10/25 anonim ***** válasza:
81%

Nem az öngyilkosságon kéne gondolkodnod! Nézz szembe azzal, hogy szüleidnek hazudtál és ennek most következményei lesznek és vállald a büntetést. Én nem tudom elképzelni, hogy életed egyik legnagyobb büntetése lesz... max szobafogságot kapsz.. Biztos hogy nem vernek majd láncra.

Én mindig azt mondom a fiamnak: hogy ő hazudhat és becsaphat minket vagy megtudjuk, de az is lehet hogy nem. Viszont a lelkiismerete elől nem tud majd elbújni. Éppen ezért minden egyes cselekedetünket felül kell tudni vizsgálnunk, hogy egyes dolgok milyen következményekkel fognak majd járni és ha olyant teszünk amit nem kellett volna, akkor nézzünk szembe a következményekkel. Soha ne akarjunk kibújni a felelősség alól. Elkövettem és most bűnhődni fogok ezért.

Én tisztelem és becsülöm a fiamat azért, ha elkövet valami olyat amit nem kellett volna akkor elém tud állni és őszintén bevallja. Ezért nem is szoktam őt büntetni.

2013. máj. 5. 16:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!