Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmentem valahova, ahova nem...

Elmentem valahova, ahova nem szabadott volna, a szüleim megtudták, kb életem legnagyobb büntetésének nézhetek elébe. Hogyan enyhíthetnék rajta?

Figyelt kérdés
Elmentem egy buliba, nem szabadott, amikor rákérdezett tagadtam, de bebizonyosodott és már nem tudtam tagadni. Olyasmikre gondoltam. hogy annyira megbántam, hogy meg akartam ölni magam, már írtam búcsúlevelet, csak nem volt itthon altató, szóval nem tudtam. (de csak annyi altatót amitől nem halok meg) Szóval nem akartam meghalni. Valaki segítsen!!

2013. máj. 5. 16:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%
milyen büntetés várható?
2013. máj. 5. 16:44
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Aha, szóval kedves kérdező, öngyilkossággal akarod őket fenyegetni, sakkban tartani, de persze meghalni azért nem akarsz, csak megúszni a büntetést. Bravo.

Szerintem próbáld ki, utána legalább elküldenek pszichológushoz. És aztán soha nem lesz normális életed, mindig figyelni fognak rád, még fokozottabban.

Gondolkodni nem szoktál, ugye?

Pech, mert ez szarvas hiba...

2013. máj. 5. 16:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Életed legnagyobb büntetése? Drágám, még semmit sem tudsz az életről.
2013. máj. 5. 16:58
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de hogy lehet valaki ekkora nyomorék? Kapsz egy kis büntetést és meg akarod úszni azzal hogy jól bealtatózod magad. Nekem nem volt gyomormosásom de nem lehet túl kellemes élmény hogy ledugnak egy csövet a torkodon és addig fújják a gyomrodba a levegőt vagy nem tudom mit amíg ki nem jön minden.. Szerintem akkor egy kis szobafogság net nélkül túlélhetőbb. Plusz utána gondolom nem tapsolnának meg amiért megpróbáltad kinyírni magad. Önző vagy, mert nem érdekel hogy a szüleid mennyire megijednének, felelőtlen mert bulizni jó volt, a következményeit már nem vállalod és ráadásul mentegetőzöl hogy a haverjaid vittek bele (na persze, biztos elaltattak és a buliban ébredtél), ráadásul buta is, mert a gyomormosást választanád a büntetés helyett. Rád férne egy jó kis szobafogság hogy kicsit elgondolkodj magadon.
2013. máj. 5. 17:18
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ezt úgy mondom hogy én is szöktem el bulizni, szerintem mindenkinek vannak ilyesmi emlékei:). Viszont utána 2 hétig nem mehettem sehova, ráadásul nyáriszünet volt. De nem az jutott eszembe hogy hogy tudnék kibújni alóla hanem próbáltam rendes lenni hogy megenyhüljön a szívük. Ha jól emlékszem valamennyivel sikerült lerövidítenem a büntetést.
2013. máj. 5. 17:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem ment volna el bulizni. Meg már megtudták a szülei, szóval már kapott volna. És én a sorokból egy elkényeztetett gyerek írását veszem ki, nem egy olyanét, akit vernek.
2013. máj. 5. 17:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

az öngyilkossági kísérlettel csak még szánalmasabbá válsz a szüleid szemében, és még nagyobbat csalódnak majd benned.

inkább legyél kemény, vállald a büntit, és mellette nyald körbe a popójukat, h egy kicsit tán lássák rajtad a megbánást. gondolok itt takarításra, mosogatásra, főzésre, egyéb házimunkára.

ne játszd a drámakirálynőt, az nem jön be az ősöknek.

2013. máj. 5. 19:28
 18/25 anonim ***** válasza:
szerintem emelt fővel vállald a büntetést ne hiszérikarohamba kezdj. Sokkal hatásosabb ha azt mutatod,hogy hajlandó vagy bünhődni mintha ilyen hülyeségeket kitalálsz
2013. máj. 5. 19:46
 19/25 anonim ***** válasza:
Bulit túl élted éld túl a büntetést is. Öngyilkossági kisérlet miatt korházba is vitethetnek, bezárnak a pszihátriára és tele nyomnak nyugtatóval. Ez lesz a legnagyobb bűntetés. Szegénykém legközelebb ne hagyd magad rávezetni a csúnya barátaid álltal.
2013. máj. 5. 20:25
 20/25 anonim ***** válasza:
57%
fiu vagy vagy lány?
2013. máj. 5. 20:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!