Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmentem valahova, ahova nem...

Elmentem valahova, ahova nem szabadott volna, a szüleim megtudták, kb életem legnagyobb büntetésének nézhetek elébe. Hogyan enyhíthetnék rajta?

Figyelt kérdés
Elmentem egy buliba, nem szabadott, amikor rákérdezett tagadtam, de bebizonyosodott és már nem tudtam tagadni. Olyasmikre gondoltam. hogy annyira megbántam, hogy meg akartam ölni magam, már írtam búcsúlevelet, csak nem volt itthon altató, szóval nem tudtam. (de csak annyi altatót amitől nem halok meg) Szóval nem akartam meghalni. Valaki segítsen!!

2013. máj. 5. 16:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha volt merszed hazudni a szuleidnek, tiltas ellenere elmenni valahova, akkor legyen ver a pucadban a buntetesre is.
2013. máj. 5. 23:01
 22/25 Nagy Banyapók ***** válasza:
54%

"Ki tiltással nevel, hazudni tanít." Szerintem az nem egészséges, ha egy gyerek így retteg. Valami nincs rendjén a szülő-gyerek kapcsolatban, az biztos. Másik az, hogy gondolom az a buli nem délután 16 és 18 óra között volt. Nem hiányoztál otthon ezidőtájt?

Kérdező: pár hét mosolyszünet és vége lesz. Azt kibírod. Meghalni még ne akarj, arra ráérsz pár év múlva is :)

2013. máj. 8. 15:06
 23/25 anonim válasza:
Mivel büntettek meg?
2013. máj. 19. 17:19
 24/25 anonim ***** válasza:
Hurkásra vesszőzték a fenekét.
2013. máj. 19. 17:30
 25/25 anonim válasza:
Na de most komolyan. Milyen büntetés rosszabb, mint egy öngyilkossági kísérlet, még ha csak színlelt is? Ezt a gyereket vagy tényleg nagyon durván megverik, vagy csak elkényeztetett liba, aki fél a felelősségvállalástól.
2013. máj. 20. 14:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!