Mit tegyek, ha amint a szüleim megtudták, hogy utálom a brokkolit mident kidobtak a hűtőből, csak brokkolit hagytak és állati éhes vagyok?
Elöször is nézz körben a lakásban.
Térképezd fel, hogy a körülötted lévö tárgyak milyen anyagból készültek.
Leginkább a faszékeket és asztalt ajánlom, esetleg egy kis függönyt (de csak miután felmelegítette a nap, úgy ízletesebb).
Egy jótanács: a müanyagot ne kóstold meg, rémes az íze.
Rendeljen kaját, vagy ugorjon le a közértbe? És miből? Figyelmes szülő pénzt sem hagy az asztalon ilyenkor!
Ne háborogjatok, én is ilyen szülő vagyok. Múltkor megtudtam, hogy a lányaim utálják a langyos libazsírt, (addig meg voltam győződve róla, hogy imádják...) és amikor elmentem itthonról reggel, mindent kidobtam , csak a 2 kilónyi zsírt hagytam meg. Pedig volt sajt, szalámi, sonka, marhapörkölt nokedlival, kovászos uborka stb. Mentek a kukába, nehogy már a büdös kölköl azt egyék, amit szeretnek. Megmelegítettem a libazsírt, hogy mire felkelnek, langyos legyen, azt igyák. A kenyeret is magammal vittem... Így kell nevelni, nem pedig a Ransburg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!