Milyen volt mikor anyosodek megtudtak hogy jegyben jartok? Mire keszuljek?
Figyelt kérdés
A fiuk mondta el nekik? Mindenki a sajat szuleinek szolt? Szetvalasztani soha sem akartak bennunket de nem tudom ki mit szol majd. Erdemes ezzel foglalkozni? Teged erdekelt a velemenyuk?#Jegyesseg
2020. máj. 5. 20:29
1/50 anonim válasza:
Ne foglalkozz ilyesmivel, ha nem tetszik nekik az az ő bajuk. Mi közösen jelentettük be mindkettőnk szüleinek. Természetesen nagyon örültek.
2/50 A kérdező kommentje:
Ez majd hamarosan megtortenik az eljegyzes es stb. Nem szerettem sose a meglepeteseket :D ez van. Viszont arra gondoltam hogy a legkozelebbi rokonait parom felhivja telefonon + en is az en hozzam legkozelebb allokat telefonon. Nem irasban..hanem legalabb szoban! Kezenfogva szemelyesen nem allok anyosek ele mert hangulatemberek en nekem ne tegyek tonkre a napom! Igy arra kertem parom hogy mindkettonk a sajat verszerinti rokonainak szoljon. De ne szemelyesen. Aztan ha ezt mar tudjak mindenki, akkor megyek pl latogatoba parommal..
2020. máj. 5. 20:41
3/50 A kérdező kommentje:
Biztosan gratulalni fognak, anyos is meg apos is. De valami azt sugta hogy szoljon elobb mindenki telefonon a sajat rokonainak. Csak 2-3 fo fejenkent, nem tpbb tiz ember. Apos orommel gratulalni fog es mondja hogy szeretnek minket, anyos meg azt fogja mondani hogy grtaula gyerekek! Ranez majd a gyurure es ennyi.
2020. máj. 5. 20:44
4/50 anonim válasza:
Mi együtt ünnepeltük a karácsonyt 3 éve, a férjem szülei és az én szüleim. A férjem mindenki szeme láttára, füle hallatára letérdelt, és megkérte a kezem. Mindenki a könnyeivel küzködött, nagyon örültek. Mai napig boldogan élünk. :) Biztos örülni fognak!
5/50 anonim válasza:
Mi se jelentettük be. Megmutattam a gyürűt amikor kérdezte. Facebookrol tudta meg mindenki. Jó a kapcsolatunk már amugy is felesegkent kezelt ugyhigy igazábol senkit nem érdekelt. 😁
6/50 A kérdező kommentje:
Ez is romantikus! Aranyos! :) En mondtam paromnak aki szolt hogy tervezi hogy legyunk kettesben es amikor varom de epp nem szamitok ra vagy ilyesmi. Aztan egy napon belul szoljunk telefonon a rokonoknak. Azt mondta jo ugy neki hogy szol nekik. Pont amikor megtudjak anyosek nem akarok ott lenni, ezert kertem hogy majd hivja fel oket ha eljon a nap vagy utana nap.
2020. máj. 5. 21:07
7/50 A kérdező kommentje:
Kozossegi oldalt jelenleg egyikunk sem hasznal. Es anyosek sem. Csak a sogorno. Lehet par napra aktivalom magam es beallitom a statuszt de fotot nem mellekelek. Nem szoktunk megosztani semmit, foleg hogy nem hasznaljuk. Igy maradt a telefonon jelzes de nyilvan nem en hivom fel anyosekat.. az hogy nezne ki + sogornot, parom "dolga" ez. Kicsit azt hiszem mindenki ezzel lesz elfoglalva pedig majd rajovok hogy tok mindegy nekik! :D
2020. máj. 5. 21:11
8/50 anonim válasza:
Szerintem mindenki felvan erre mar keszulve. Grautalnak megnezik a gyurud es ennyi. Szerintem felesleges a nagy felhajtas ez meg nem eskuvo meg babavaras.
9/50 A kérdező kommentje:
Ja igen. Az meg odebb van nehany ev. Most ez a tema megy de szerintem csak az en fejemben van ilyen durvan. Anyosek+sogorno talan nem ezen gondolkoznak 0-24ben. :D
2020. máj. 5. 21:38
10/50 Metionin válasza:
Engem utál anyósom, nem tartottunk külön eljegyzést csak szóltunk. Egy pillantást vetett a párom gyűrűjére, azóta pedig mintha meg sem történt volna.
Nem érdemes más véleményével foglalkozni, a ti életetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!