Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bemutatkozaskor mivel keszulje...

Bemutatkozaskor mivel keszuljek, mit vigyek?

Figyelt kérdés
Szoval a baratommal par honapja vagyunk egyutt, de mar regota ismertuk egymast. Messze lakunk egymastol, kb 3 ora az utazas. O az edesapjaekkal el, akiket mar a “csak baratok vagyunk” korszakunkbol ismerek, es mikor nala voltunk, ugye az apukajaeknal voltunk mindig, illetve a kishugaval talalkoztam, amikor atjott :) Az anyukaja is kivancsi ram, igy, hogy osszejottunk, foleg, szoval hivatalos vagyok hozzajuk, de fogalmam sincs, hogy mit vihetnek “ajandekba”. Sutni az utazas hosszusaga miatt nem akartam, illetve, hogy mar elozo este elmegyek vszinu, es akkor az apukajanal is befoglalni pl a hutot a sutivel (persze akkor vinnek nekik is) az olyan fura lenne. Van tovabba a kishuga, akit ismerek, illetve egy masik, velem egyidos lanytesoja, plusz az edesanyja. Ti lanykent mit vinnetek? :) Koszi a valaszokat!
2018. jan. 2. 21:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Válassz olyan sütit, amit nem kell hűteni, azt nyugodtan süthetsz.
2018. jan. 2. 21:21
 2/20 anonim ***** válasza:
23%
Én semmit se vittem, ok se adnak nekem semmit bemutatkozásnál akkor én miért adnék? Ez nem egy romantikus film.
2018. jan. 2. 21:23
 3/20 anonim ***** válasza:
62%

2-es, te disznók közt nevelkedtél?

A vendégség olyan dolog, hogy akit meghívnak annak illik vinni valami apróságot. Aki megvendégel annak nem kell adnia semmit. Ez nem karácsony, hogy kölcsönösen megy az adok-kapok. Biztos jó bunkónak tartottak amikor odaállítottál üres kézzel.

Figyi szerintem ne külön-külön vigyél a családnak dolgokat, ők se várják el, hogy olyan messziről cipekedj meg amúgy sem erről szól.

Ez egy gesztus. Szóval a javaslatom egy üveg ital a szülők részére, leginkább bor, nem rövidital, és valamilyen nagyobb kiszerelésű bonbon.

2018. jan. 2. 21:31
 4/20 anonim ***** válasza:
48%

Tényleg? Szerintem meg te nevelkedtél disznó érdek emberek között.

Lány létemre mégis miért vinnék én bort a szülőknek stb ? Főleg hogy meg nincs keresetem mer iskolába jarok.

Nálunk meg pont hogy más a szokás, jön a vendég mi látjuk el, legalább egy ebéddel es üdítővel vagy amit ker, és nem azt nézzük mit hoz vagy hogy hozott e valamit egyáltalán.

Az én szüleim se nézték le a barátomat mer ő sem hozott semmit, bemutatkoztak egymásnak és kesz, nem olyan nyomorultak hogy el várják pl a bort vagy akármit is ilyenkor.

2018. jan. 2. 21:39
 5/20 anonim ***** válasza:
34%
Semmit. Nem sütök, elvből nem ajcsikázok alkoholt, úgyhogy ez van. Ha kell valami, szóljanak, és viszem.
2018. jan. 2. 22:05
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha külön élnek a szülők, apának vinnék egy üveg bort, anyának pedig egy kicsi cserepes virágot. A tesóknak semmit, vagy esetleg 1-1 tábla csokit.
2018. jan. 2. 22:05
 7/20 anonim ***** válasza:
59%
Kisiskolások honnan is tudhatnák, hogy mi az illem? Nekik a kapcsolat is annyiból áll, hogy szívecskéket írkálnak egymásnak a fészbukon... :D Ja meg jönnek ide a gyakorira panaszkodni, mert 14 évesen nem engedik meg nekik, hogy a "párjukkal" aludjanak... :D
2018. jan. 2. 22:14
 8/20 anonim ***** válasza:
20%
7# mintha a te értelmes szinted nem írogatna a fbon szíveket, de, írogatnak. Csak neked pont nem:D
2018. jan. 2. 22:18
 9/20 anonim ***** válasza:
88%

Apukának valami pia, anyukának bonbon...

Ez ennyire bonyolult?

2018. jan. 2. 22:36
 10/20 anonim ***** válasza:
38%
Egy doboz saját készítésű sajtosrudat vagy pogácsát. A legjobb ha félig kisütve viszed, ha ott egy kicsit még be tudod dobi a sütőbe, majd a feltálalásánál is segítesz.
2018. jan. 2. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!