Bemutatkozaskor mivel keszuljek, mit vigyek?
2-es, te disznók közt nevelkedtél?
A vendégség olyan dolog, hogy akit meghívnak annak illik vinni valami apróságot. Aki megvendégel annak nem kell adnia semmit. Ez nem karácsony, hogy kölcsönösen megy az adok-kapok. Biztos jó bunkónak tartottak amikor odaállítottál üres kézzel.
Figyi szerintem ne külön-külön vigyél a családnak dolgokat, ők se várják el, hogy olyan messziről cipekedj meg amúgy sem erről szól.
Ez egy gesztus. Szóval a javaslatom egy üveg ital a szülők részére, leginkább bor, nem rövidital, és valamilyen nagyobb kiszerelésű bonbon.
Tényleg? Szerintem meg te nevelkedtél disznó érdek emberek között.
Lány létemre mégis miért vinnék én bort a szülőknek stb ? Főleg hogy meg nincs keresetem mer iskolába jarok.
Nálunk meg pont hogy más a szokás, jön a vendég mi látjuk el, legalább egy ebéddel es üdítővel vagy amit ker, és nem azt nézzük mit hoz vagy hogy hozott e valamit egyáltalán.
Az én szüleim se nézték le a barátomat mer ő sem hozott semmit, bemutatkoztak egymásnak és kesz, nem olyan nyomorultak hogy el várják pl a bort vagy akármit is ilyenkor.
Apukának valami pia, anyukának bonbon...
Ez ennyire bonyolult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!