Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek egy szekrenyt venni a gyerekszobaba, de a ferjem azzal fenyeget, ha megteszem, keszuljek fel a legrosszabbra es a "rossz oldalara". Mit tennetek a helyemben?
Nem reg vett a ferjem lakast. Majdnem valassal vegzodott,mert azt mondta,ha nem mondok le at 50% tulajdonjogrol,akkor el val. Es 5% ot szeretett volna nekem. Az utolso pillanatban "megvilagosult" es bele egyezett az 50%ba. En csak 200 ezer fttal jarultam hozza a lakashoz,illetve az adojat is en fizetem(Ami az en reszem).
GYES-en vagyok,2 gyermekunk van,ezert sem tudtam beszallni a lakasba,a CSOK-ot vegul nem sikerult igenyelnunkm
Azonban azota nem hagyja,hogy az en izlesemnek megfeleloen alakitsam a gyerekek szobajat,vagy igazan barmit.
Nagy rajongoja vagyok a regi butoroknak es szeretettel ujitom fel oket,o azonban a modern stilust kedveli es utalja a regi dolgokat.
Beleszerettem egy regi komodba amit a gyerekek szobajaba raknek,regi barokk stilus. Es olyat mond,ha megmerem venni ( Nem is az o penzen,hanem a sajatomon,cipekedesre sem lenne gondja,mert mivel o azt mondta,hogy nem akarja itt latni es nem segit,ezert a 2 sogorom fog segiteni).
Egyszeruen nem engedi,mert hogy nem a stilusa. Azzal fenyeget,amit emlitettem mar a kerdesemben is..
Ti megvennetek a butort?
En ugy vagyok vele,ha o emiatt megcsalna vagy a viselkedesevel valasra adna okot,akkor annyir er az egesz sajnos.
Sajnos mar mondott olyat,hogy "Ha en nem fogadok szot neki,akkor o miert fogadna nekem?" Ertve ezelatt a megcsalast..
Elhagynám. De én egy kicsit más szinteken tartok.
(Csak fő kérdésed olvastam el.)
Vedd meg ,remélem jôl kiakad ,neadj Isten megver. Megérdemelnéd.
Hogy lehetsz ilyen ostoba? Mar a kijelentéseinél adtam volna be en a vàlôpert. Te meg még gyereket is vàlaltàl vele.
Az hogy ilyen ,csak feltûnt régebben?
Kedves Kérdező!
Vedd meg, újítsd fel, ne rakd be gyerekszobába, add el, forgasd be a hasznot, vegyél két szekrényt, újítsd fel, ne rakd be a gyerekszobába, add el, forgasd be a hasznot, vegyél négy szekrényt, újítsd fel, ne rakd be a gyerekszobába, add el, forgasd be a hasznot stb egy idő múlva annyi pénzed lesz, h:
-vehetsz magadnak egy lakást,
-bele egy férjet, aki nem fenyeget,
-közben a gyerekek választhatnak két minta közül (agresszív vs kreatív),
-és kitehetsz egy új kérdést a gyakira: Elveszett aférjem a bútorgyáramban (?)
Hihetetlen!
Azért ugye, legbelül tudod, hogy egy rossz kapcsolatban vagy?
Bár akkor már változatnál.
Legkisebb gond a bútor stílusa. Önértékelési gondod van. Foglakozz magaddal és hiteles anya leszel. Sokkal nagyobb ajándék egy gyereknek mint egy szép komód.
Válnia kellett volna a hülyének, de nem mert.
Kérdés, hogy te vagy olyan bátor, vagy inkább még mérgezitek egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!