Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bemutatkozaskor mivel keszulje...

Bemutatkozaskor mivel keszuljek, mit vigyek?

Figyelt kérdés
Szoval a baratommal par honapja vagyunk egyutt, de mar regota ismertuk egymast. Messze lakunk egymastol, kb 3 ora az utazas. O az edesapjaekkal el, akiket mar a “csak baratok vagyunk” korszakunkbol ismerek, es mikor nala voltunk, ugye az apukajaeknal voltunk mindig, illetve a kishugaval talalkoztam, amikor atjott :) Az anyukaja is kivancsi ram, igy, hogy osszejottunk, foleg, szoval hivatalos vagyok hozzajuk, de fogalmam sincs, hogy mit vihetnek “ajandekba”. Sutni az utazas hosszusaga miatt nem akartam, illetve, hogy mar elozo este elmegyek vszinu, es akkor az apukajanal is befoglalni pl a hutot a sutivel (persze akkor vinnek nekik is) az olyan fura lenne. Van tovabba a kishuga, akit ismerek, illetve egy masik, velem egyidos lanytesoja, plusz az edesanyja. Ti lanykent mit vinnetek? :) Koszi a valaszokat!
2018. jan. 2. 21:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Bizony, vigyél kis köténykét is meg fakanalat.
2018. jan. 2. 22:50
 12/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem minden süteményt kell fridzsiderben tárolni. Természetesen nem félig nyersen!!! Az nagyon jó ötlet, mert mindenki kaphat belőle és nem sablonos, benne vagy te magad. (Én a cserepes virágot például kifejezetten utálom, mert mindig megdöglesztem.)
2018. jan. 2. 22:54
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Én nem vinnék saját készítésű sütit. Tökre azt a látszatot kelti, hogy mindenáron kis feleség akarsz lenni, gagyi. 1 üveg bor és egy finom csoki (merci, raffaello, ferrero rocher vagy ilyesmi), a tesónak is egy milka csoki mondjuk, aztán szevasz.
2018. jan. 2. 22:57
 14/20 A kérdező kommentje:
esetleg valami otlet, hogy milyen sutit sussek? :)
2018. jan. 2. 22:57
 15/20 anonim ***** válasza:
97%
Linzer. Az egyszerű és tartós, szép fémdobozban vidd. Én azt szoktam sütni, mindenki imádja és jól is néz ki, valamint kb. elronthatatlan, fém sütisdobozban tökéletes ajándék.
2018. jan. 2. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Vigyél egy nagy vájdling csirkepörköltet nokedlival és savanyúságot hozzá. Így garantálod, hogy a fiúk jó kezekben van, nem fog éhen veszni melletted :D
2018. jan. 2. 23:12
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Olyat süss, amilyet ő sütött a te szüleidnek pofavizitkor.
2018. jan. 3. 00:01
 18/20 anonim ***** válasza:
88%

Igaz, nekem lányom van, nem fiam, de...

Ha én meghívok valakit, én látom vendégül, én nem örülnék a sütinek, max ha előre meg van beszélve. Az apukának itallal is mellé lehet lőni, ha nem tudod, mit szeret.

Én nem gondolom úgy, hogy mindenképp vinni kellene valamit.

2018. jan. 3. 06:25
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

Semmit nem vittem, mivel sokszor örültem, hogy hó végén van mit ennem (szrul kerestem a melóban, ráadásul a főnök "elfelejtett szólni", hogy nem jelentett be, így minden megtakarításom az elmaradt tb-re ment el kb.)

De én mostmár anyukaként aztán piszkosul nem várom el, hogy a gyermekem párja csokival meg borral, etc. jöjjön. Ha szeretne, süssön valamit, de így is eléggé parás lehet neki a helyzet, nem kell még hülyeségeken is gondolkoznia.

Első kapcsolatban vittem az anyukának sütit, meg apának bort, aztán kb. utáltak, mint a szrt, mert "elveszem a fiukat" :D

2018. jan. 3. 09:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért javasoltam sajtos rudat, pogácsát, mert az olyan süti amiben sem az alapanyag nem kerül túl sokba, sem nem túl munkaigényes. Ha még lánynak érzed magad, akkor gondolom max. 20-as éveid elején levő vagy, ha a srác szülei jóérzésű emberek, akkor kifejezetten kellemetlennek éreznék, ha miattuk költekeznél.
2018. jan. 3. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!