Milyen volt mikor anyosodek megtudtak hogy jegyben jartok?
Mire keszuljek?
#Jegyesseg
Mi telefonon hívtuk a rokonságot, mindenki a saját szüleit. Mikor elmondta nekik, pont nem voltam ott, de mikor legközelebb beszéltek, kérték hogy adja át nekem, és nekem is gratuláltak.
Mondjuk ők a hegyi trollnak is gratuláltak volna, ha a fiuk abba szeret bele :)
2020. máj. 5. 21:40
Nalunk a férjem a lánykérés előtt megmutatta nekik a gyűrűt és közölte a szándékát. Szerintem az én anyósomék sem örültek, mert a családomról megvan a véleményük. Anyósom nagyon pletykás és minden úgy a jó ahogy ő csinálja. Anyukám tojik mások véleményére, anyósnak meg az a legfontosabb. Szóval emiatt szerintem még mindig csak elvisel, pedig már 10 éve vagyunk együtt a férjemmel. Nem kell vele foglalkozni, a ti életetek. Próbálok pozitivan hozzáállni és jófejnek lenni. Szerencsére nem lakiunk közel egymáshoz.
2020. máj. 5. 22:25
Mi első perctől kezdve mondtuk, hpogy 2 tanús esküvő lesz, ha lesz. Anyós szívrohammal fenyegetőzött, ha nem lehet ott, meg még 6000 sosem látott rokon.
12 év után a fészbukról tudták meg, hogy eljegyzés lett. Telefon és 2 perc alatt letisztáztuk, hogy a 2tanú még mindig áll. Onnatól nem érdeklődtek annyira, a képekre is csak fél év múlva reagáltak.
Ezen felül átlagos a kapcsolatunk, egyéb okokból van szájhúzgálás,de semmi látványos.
Ha a párod normális, akkor nem engedi az anyjáékat beleszólni az életébe. LEgyen vélemény, de ennyi.
2020. máj. 5. 22:30
14/50 A kérdező kommentje:
Puszta tenyek lesznek kozolve veluk (parom mondja) szulei egy teso meg nagyszulonek. Tobbi rokonaval nem beszel kozossegi oldalon nem vagyunk aktivak. Szoval 2-3 telefonhivas lesz. Anyosom ott fog rajonni hogy az ido megy mar o nem 20 eves, mindig ha valami olyan tortenik ahol rajon hogy a gyerekei nem csecsemok akkor depresszios lesz. Nem miattam hanem mert telik az ido. Apos is biztos gratulal de nem tudom nagyon elegem van mar. Mert varom es tok jo, kozben meg bereccsenek mert hogy mit szol a rokonsaga mi lesz. Nem vallasosak es nincs a parom es koztem "tarsadalmi elteres".. Csak mert baratno majd elettars lettem most meg egy kicsit ennel tobb leszek de meg nem azonnal feleseg. Senkinek sem artottam megis bennem van hogy "mi van ha". Beleszolni nem tud senki de..ne is akarjon. Aztan lehet hogy a kutyat se fogja erdekelni! :D
15/50 A kérdező kommentje:
Eskuvo majd nalunk is 2 tanus lesz. Egyreszt mert nem tartunk barati kort, masreszt picike meghitt eskuvot szeretnenk messzebb innen. Harmadreszt meg nem akarok azon izgulni kinek tetszik a szett kinek nem. Ugyhogy latni se fogjak. Nagy felhajtast is lehetne keriteni de a fele tomegrol azt sem tudnam kik..
16/50 anonim válasza:
Te minek kérdezel ha csak a sajátodat meséled állandóan? Már bocsi:)
2020. máj. 6. 07:07
17/50 A kérdező kommentje:
Mert maset nem tudom meselni mert en en vagyok. De erdekel masnal hogy volt. Mire keszuljek ha parom szulei elfogadtak eddig is de nem azok a korbenyalazos tipusok. Ugy vannak vele hogy a fiuk jol erzi magat boldog jol van szoval kicsit olyan "mindegy is" tipusuak.
Karácsony után jegyzett el, már együtt laktunk akkor, másnap átmentünk ketten az én családomhoz elmondani, a rá következő napon pedig az ő családjának. Mindenki örült :)
2020. máj. 6. 15:50
19/50 A kérdező kommentje:
Gratulalni biztos mindenki fog. Nem a kozossegi oldalon osztjuk meg foleg hogy egyik kozeli rokona hasznal csak kozossegi oldalt. Szemelyesen sem szeretnem, inkabb valamiert az hogy mindenki eresszen meg 2-3 hivast. Az eselyet sem adom igy meg hogy tonkremenjen a napom.. Amikor a tenyt mar tudjak akkor meg szivesen odamegyek.
20/50 A kérdező kommentje:
Nem bantana senki de az eselyet se akarom megadni a dobbenetnek senki arcan nem akarok olyat latni, mikor latom oket majd addigra tudni fogjak nem lesz dobbenet.
Kapcsolódó kérdések: