Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak meg?
Az orvos ha kibeszélne engem..tönkretenné az életem amit nem akarnék folytatni.
Időszakosan naponta is..kérdezi anyós,a párom h mit csinálunk.. megőrülök. Miért teszi ezt velem,nagyon rosszul vagyok. Nem mondjuk el mert akkor vagy jönne,vagy 35 kérdést ír még neki arról hogy mi volt. Gyakran nagyon gyakran "mi a helyzet" vagy mit csinaltok vagy bármi de megkérdezi. Engem is a rokonaim de nem tapadnak így. Őrületbe kerget mikor szembesülök,h megint ugyanazzal jön fiam,mit csináltok. Párom lerendezi egy kedves köszönés + semmi.-vel. de már ott tartok h fáj megint a gyomrom.
"Az orvos ha kibeszélne engem"
Nem beszélne ki. Titoktartásra van kötelezve.
"kérdezi anyós,a párom h mit csinálunk.. megőrülök. Miért teszi ezt velem"
Mert nem tudja, hogy gond van veled, ugyanis titkolod. Akár el is mondhatnád neki. Akkor elvárhatnád, hogy tekintettel legyen rád. Így viszont nem várhatod el: ha annak a látszatát tartod fenn, hogy veled minden rendben, akkor nyilván úgy fog viszonyulni hozzád, mint egy egészséges emberhez.
"Jó de, ez pánikbetegség.. Senkit se bántok sehogy,és fizikailag sem! Egyszerűen szenvedek."
Tehát senkit se bántasz, csak saját magadat...
"Oké egészséges megkérdezni mi van,de ennyiszer? Ez hol oké."
Ez csak egy hülye szokás, amit a párod tud kezelni, elengedni a füle mellett valami minimálválasz kíséretében - te meg nem. Mert ő egészséges, te meg pánikbeteg vagy. Le kell szarni és kész. Ugyanazt kell felelni, mint korábban. Semmitmondó válaszokat legyártani előre, és azokat variálni. Mi a helyzet? Ami fél órával ezelőtt. Mit csinálunk? Nem látod? Mit ettünk? Ebédet. Stb.
Nehezen. :D de pénz.. meg nem csesztetnek.
Szóval jövök haza..majd szembesülök megint ugyanazt érdeklődte páromtól aki ismét ugyanazzal zárta rövidre. És gyomorégéssel fekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!