Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak...

Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés
Párom szüleihez is megyünk majd mindenki mindenkivel nagyon kedves. Mégis gyomoridegem van. Nincs rá okom de már "200" a vérnyomásom,rosszul vagyok szédülök. Normálisak velem,de minden alkalommal látszik rajtam,hogy iszonyú rosszul vagyok,nem tudom elengedni magam. Nem sértett meg senki. Gyakran hárítunk,tagadunk mert nincs más választásunk,igyekszem elszeparálni magunkat de meghagyni azt a korrekt viszonyt ami megillet mindenkit. Én vagyok a nő.

2019. dec. 25. 21:17
 71/111 A kérdező kommentje:

Az orvos ha kibeszélne engem..tönkretenné az életem amit nem akarnék folytatni.

Időszakosan naponta is..kérdezi anyós,a párom h mit csinálunk.. megőrülök. Miért teszi ezt velem,nagyon rosszul vagyok. Nem mondjuk el mert akkor vagy jönne,vagy 35 kérdést ír még neki arról hogy mi volt. Gyakran nagyon gyakran "mi a helyzet" vagy mit csinaltok vagy bármi de megkérdezi. Engem is a rokonaim de nem tapadnak így. Őrületbe kerget mikor szembesülök,h megint ugyanazzal jön fiam,mit csináltok. Párom lerendezi egy kedves köszönés + semmi.-vel. de már ott tartok h fáj megint a gyomrom.

2019. dec. 28. 21:35
 72/111 anonim ***** válasza:
87%

"Az orvos ha kibeszélne engem"

Nem beszélne ki. Titoktartásra van kötelezve.

"kérdezi anyós,a párom h mit csinálunk.. megőrülök. Miért teszi ezt velem"

Mert nem tudja, hogy gond van veled, ugyanis titkolod. Akár el is mondhatnád neki. Akkor elvárhatnád, hogy tekintettel legyen rád. Így viszont nem várhatod el: ha annak a látszatát tartod fenn, hogy veled minden rendben, akkor nyilván úgy fog viszonyulni hozzád, mint egy egészséges emberhez.

2019. dec. 28. 21:47
 73/111 A kérdező kommentje:
Jó de, ez pánikbetegség.. Senkit se bántok sehogy,és fizikailag sem! Egyszerűen szenvedek. Oké egészséges megkérdezni mi van,de ennyiszer? Ez hol oké. Én se kötök mindent az imádott rokonaim orrára,pedig szeretem őket.
2019. dec. 28. 22:47
 74/111 A kérdező kommentje:
Mondjuk párom semmit se köt az ő rokonai orrára,mégis mindig megkérdezik ugyanazt. Gyakran.
2019. dec. 28. 22:47
 75/111 anonim ***** válasza:
72%

"Jó de, ez pánikbetegség.. Senkit se bántok sehogy,és fizikailag sem! Egyszerűen szenvedek."

Tehát senkit se bántasz, csak saját magadat...

"Oké egészséges megkérdezni mi van,de ennyiszer? Ez hol oké."

Ez csak egy hülye szokás, amit a párod tud kezelni, elengedni a füle mellett valami minimálválasz kíséretében - te meg nem. Mert ő egészséges, te meg pánikbeteg vagy. Le kell szarni és kész. Ugyanazt kell felelni, mint korábban. Semmitmondó válaszokat legyártani előre, és azokat variálni. Mi a helyzet? Ami fél órával ezelőtt. Mit csinálunk? Nem látod? Mit ettünk? Ebédet. Stb.

2019. dec. 28. 23:02
 76/111 A kérdező kommentje:
Ezt mondta párom is.. elrendezi egy sorral amiben nincs infótartalom,és kész. Ő szerinte ez a megoldás. Nem küldte el a bánatos ..oda de nem is nyitotta ki neki az életünket. Komolyan jó megoldás a mostani minden nap visszaír egy semmitmondó sort.
2019. dec. 28. 23:20
 77/111 A kérdező kommentje:
?* :(
2019. dec. 28. 23:20
 78/111 anonim ***** válasza:
90%
Könyörgök, keressél már egy pszichológust, de lehet, hogy pszichiáter lesz a végén, ezt majd ő megmondja. Nem kell szenvedni és nem múlik el magától! Lábtöréssel se tennél gyalogtúrákat! Nem beszél ki, mért tenné, hogy jut ilyen eszedbe? Alapból kötelező a titoktartás, mint minden orvosnál, de egyáltalán: kinek beszélne ki egy vadidegent, és milyen célból? Nem vagy különleges eset, mezei szociális fóbiás pánikbeteg vagy, szerintem néhány tízezer társaddal. Terápia, esetleg gyógyszer, és minden megoldódik. A rokonoknak meg lehet nyugodtan válaszolni, elmondani, hol jártatok, mit vettetek, mit ettetek, ettől ők nem törnek az életedre, csak beszélgetnek, ahogyan azt emberek között szokás.
2019. dec. 28. 23:31
 79/111 anonim ***** válasza:
91%
Dolgozol valahol? Ha igen, akkor ott hogy bírod?
2019. dec. 28. 23:35
 80/111 A kérdező kommentje:

Nehezen. :D de pénz.. meg nem csesztetnek.

Szóval jövök haza..majd szembesülök megint ugyanazt érdeklődte páromtól aki ismét ugyanazzal zárta rövidre. És gyomorégéssel fekszem.

2019. dec. 28. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!