Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak...

Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés
Párom szüleihez is megyünk majd mindenki mindenkivel nagyon kedves. Mégis gyomoridegem van. Nincs rá okom de már "200" a vérnyomásom,rosszul vagyok szédülök. Normálisak velem,de minden alkalommal látszik rajtam,hogy iszonyú rosszul vagyok,nem tudom elengedni magam. Nem sértett meg senki. Gyakran hárítunk,tagadunk mert nincs más választásunk,igyekszem elszeparálni magunkat de meghagyni azt a korrekt viszonyt ami megillet mindenkit. Én vagyok a nő.

2019. dec. 25. 21:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:
83%
De könyörgök: mért nem mész pszichiáterhez, ha komoly fizikai szenvedést okoz neked az életnek az a része, ami mindenki más számára teljesen normális, semleges vagy akár kellemes! Fizikailag rosszul lenni attól, hogy megkérdezik, hogy mit ebédeltél, az komoly pszichés betegség, de kezelhető, nem kell szenvedni tőle!
2019. dec. 26. 23:17
 52/111 A kérdező kommentje:
27 vagyok..és egy másik kérdező. Szoc fóbiája másoknak is lehet,van nem olyan vészes de nem könnyű így.
2019. dec. 27. 12:08
 53/111 anonim ***** válasza:
83%
Nem könnyű, tehát pszichológushoz kell menni! És ennyi. Minden más szó fölösleges. Ne a barátod barátságos rokonait hibáztasd a te, normálistól eltérő állapotodért. Ők egyszerűen csak úgy kezelnek, ahogy egy normális embert szokás.
2019. dec. 27. 12:30
 54/111 A kérdező kommentje:
Valóban nehéz. Ilyenkor az ember elkeseredetten próbál valahol segítséget találni. Rajtam utólag jönnek ki a rosszullétek.
2019. dec. 27. 13:24
 55/111 anonim ***** válasza:
80%
A párod szülei még a legkisebb baj, de hogy tudsz így dolgozni, ott tényleg idegenek vesznek körül? Ez egy kezelhető probléma, keress megoldást.
2019. dec. 27. 13:35
 56/111 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy hiába írod, hogy minden okés velük. Tuti van valami gebasz, ami tudat alatt ott dolgozik mindannyiótokban.
2019. dec. 27. 13:43
 57/111 anonim ***** válasza:
83%

Nem velük van baj, hanem a kérdezővel, aki azt írja, hogy

"Ilyenkor az ember elkeseredetten próbál valahol segítséget találni"

és közben meg egyáltalán nem próbál segítséget találni...

2019. dec. 27. 13:50
 58/111 anonim ***** válasza:
69%
Látom, a kezdeti indulatodhoz képest már szót lehet érteni veled. A pszichológus mellett akár azonnal is alkalmazhatsz magadon kognitív terápiát. Végiggondolni, hogy mi valójában a rossz abban, ami ellen kézzel-lábbal tiltakozol. Ki fog derülni, hogy semmi. Milyen bántalom érhet? Ki fog derülni, hogy semmilyen. Milyen előnyöm érhet, ha nem ellenségesként tekintek a szituációra? Az, hogy a párom szülei kedvelni fognak, és én relatíve jól fogom magam érezni a családlátogatáson. Nyilván nem egyik napról a másikra, hanem ahogy elengeded a támadónak ítélt megszólításra a védekező válaszreakciót, és meggyőződsz róla, hogy nem történt semmi, inkább kellemes volt, mint kellemetlen, úgy egyre kevésbé fogod nehéznek találni, míg néhány hét-hónap múlva képes leszel a szokásos fecsegős társalgásra testi tünetek nélkül. Valami relaxációt, autogén tréninget is tanulhatsz, szerintem még internetről is lehet, persze a szakember az igazi.
2019. dec. 27. 15:08
 59/111 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Ez segíthet rajtam! Fokozatosan kell normális átlag mód megszoknom emberi szokásokat. Ezt tudom mutatni hisz nem egy kisgyerek vagyok,tehát odafigyelek. Viszont mikor vége hazaérek gyakran rosszul leszek órákon át.
2019. dec. 27. 15:14
 60/111 anonim ***** válasza:
28%
Azért vagy rosszul otthon, mert elfáradsz, egy idegen környezet, több ember, ez teljesen normális; ha nem gerjeszted magadban a feszültséget ez lecsökken minimális szintre.
2019. dec. 27. 15:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!