Sógornőm egy komplett hisztigép. Gyerekeik teljesen neveletlenek. Nem bírom elviselni. Mit tegyek?
Ja. Hozzáteszem, az én gyerekeimmel is vannak problémák, ők sem tökéletesek. De én próbálom kezelni őket.
Azt látom hogy anyuka borzasztó viselkedése van ilyen hatással a gyerekeikre. Átveszik azt a stílust.
Én nem mennék oda. Minek? Miért akarsz menni? Ki kötelez rá?
Párod is tud egyedül menni, ügyes ember, sikerülni fog neki 🙂
Ha meg anyós látni akar, akkor ő is át tud menni hozzátok, még ha tolószékes is!
Sógornődék jönnének hozzátok??
-hát nem pont véletlenül akkor van az edzésed! És még nemet is mondhatsz neki, hiszen te házad, te szabályaid...
Szóval nyugodtan elkerülheted a sógornőt és gyerekeit, amikor csak akarod!
Párod sem szólhat bele... vagy elfogad, vagy hazamegy a mamihoz!
Ne menj el hozzájuk, nem kötelező. Vagy fekete pontot kapsz anyukától vagy a sógornőtől, ha nem mégy el vizálni hozzájuk?
Az én sógornőim is kopmplett hisztigépek. kb. 15 éve nem láttam őket és ez így van jól. Kapnak képeslapot karácsonyra, névnapra, szüetésnapra és puszi. Béke van.
Hány évesek a gyerekei?
Sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet. Ha tényleg sérteget, hisztizik akkor nekem se lenne kedvem menni. Megmondanam a páromnak, hogy menjünk kevesebbszer vagy menjen csak ő.
Ha leírom a gondolatom, megint nő gyülölőnek titulálnak.
-Hol a gyerekek apja?
Ilyen az mikor a férfi vagy nincs, vagy nem engedi a nő, hogy nevelje a gyerekeket. Majd ő! Ő NÁLA SENKI NEM TUDJA JOBBAN! AZ NEM NEVELÉS, HOGY MINDENT MEGENGED NEKIK.
Próbálj olyankor átmenni az anyósodélhoz, mikor a sógornőd, s gyerekei nem tartózkodnak ott. Beszéld meg a mamával, hogy te sem s a gyerekek sem mennek addig hozzá, míg az a banda ott van.
Ha az én sógornőm lenne, kerek perec rászólnék, hogy ne hisztizzen. És hidje el másnak is nehéz, sőt...
Mondjuk, itt a hisztiző sógornőd sztár lenne. Ha olvasgatsz itt, láthatod, hogy az ilyenek minimum 99%-ra vannak értékelve. Sajnos azért mert a többség dettó ugyanolyan. Hisztis, elkényeztetett, minden csak nekik nehéz, sértegetők stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!