Két 14 éves, borzalmas rossz, utálatos testvéreim vannak. Hihetetlenül szemtelenek, pofátlanok, neveletlenek, mert minden meg van nekik engedve. Mit lehet tenni?
Sok mindent nem tehetsz! A lényeg, hogy már elköltöztél, és nem kell õket elviselned. Ha ilyenek az a szüleid hibája nagyrészt.
Elõbb - utóbb mindenki megkomolyodik.
De saját magamból kiindulva: én is gonosz voltam gyerekként, tinédzserként meg kezelhetetlen, lusta.
Bizony, elismerem, hogy most 26 évesen érzem csak azt, hogy felnõttem.
Ergo: valaki késõbb nõ csak fel.
Édes testvéreid? Ezt csak azèrt kérdezem,mert nálunk van olyan helyzet,hogy a nagytesó nem tudja elfogadni a kisebbeket. Mindenben a rosszat látja. Csak egy példa: mikor vettünk pelenkát,megkérdezte mennyibe került, mondtam neki hogy 4500 ft. Erre elkezdte érzelmileg zsarolni az apját,hogy neki is jár valami ennyi értékben.
lehet nem ez a szitu nálatok,akkor viszont az átlag kus tesók celnéznek a nagy tesóra. Próbálj velük beszélni. Ki tudja,előfordulhat,hogy ez az egész rosszaság az miatt van,mert mindent megkapnak,viszont szeretetet nem. És ez a 14 éves kor pont az az időszak,mikor kitör minden egy gyerekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!