Tényleg ennyire sok rossz, utálatos anyós van? Mindenki panaszkodik rájuk, örülnek, hogy minél messzebb van tőlük stb.
Első: igaz!
Szerencsére mi is jó viszonyban vagyunk anyós-apóssal. Bármiben segítenek amiben csak tudnak. Sosem szóltak bele az életünkbe, bár nem is engedném. Megvan húzva egy határ és tiszteletben tartják!
Igen. És tudod, miért? Mert ennyi utálatos, gonosz, önző anya és nő van a világon. Tisztelet a kivételnek.
"- Az én anyósom egy angyal.
- Az enyém még él."
Én azt gondolom a kiírások fele hiszti, feltűnési viszketegség és egyebek.
Én akkor sem szidnám az anyósomat, ha úgy érezném, hogy "megérdemli", akárhogy is, a párom édesanyja.
Én szeretem és jóban is vagyok vele, remélem ez nem változik:) Aranyos, kedves, segítőkész. Vannak néha húzásai, de azokat sem szoktam világgá kürtölni.
23-L
Előző párommal 6 évig voltunk együtt, én imádtam a szüleit, ez azóta sem változott. :) Férjemmel most szüleivel élünk, velük is nagyon jól kijövök, szóval nekem úgy látszik duplán szerencsém volt :)
23/N
De mi van akkor ha nem a meny rivalizál, hanem az anyós nem tudja elengedni a fiát?
Mert az esetek nagy részében ez a jellemzőbb, ahogy itt látom a kérdéseket.
Sokszor az anyósnak nem veszi be a gyomra a menyecskét és elég gonosz dolgokhoz tudnak folyamodni, csak hogy kiutálják a fiúk mellől a választottját.
Na ezért panaszkodnak rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!