Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg ennyire sok rossz,...

Tényleg ennyire sok rossz, utálatos anyós van? Mindenki panaszkodik rájuk, örülnek, hogy minél messzebb van tőlük stb.

Figyelt kérdés

2013. okt. 1. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Tényleg ennyire sok rossz, utálatos meny van? Mindenki panaszkodik rájuk, örülnek, hogy minél messzebb van tőlük stb.
2013. okt. 1. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Az én anyósom egy tündér, van egy stílusa, az biztos, de mindig nagyon jókat tudunk beszélgetni :) Apósom már kevésbé megnyerő (problémái vannak az alkohollal). Viszont anyukám volt anyósa (a nagyanyám) egy gonosz, elmeháborodott boszorkány, elég nagy valószínűséggel kinyírta a férjét (arzén), mindenkit terrorizál, na, ő az igazi rossz, utálatos anyós, szerencsére a szüleim elváltak, így ritkán látjuk...
2013. okt. 1. 19:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Első: igaz!

Szerencsére mi is jó viszonyban vagyunk anyós-apóssal. Bármiben segítenek amiben csak tudnak. Sosem szóltak bele az életünkbe, bár nem is engedném. Megvan húzva egy határ és tiszteletben tartják!

2013. okt. 1. 19:08
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
Hát, nekem kicsi fiam van, de már most eldöntöttem, hogy úgy fogom nevelni, hogy majd jól válasszon. Ne külső szerint, hanem a belső értékeket is nézze, keresse meg az arany középutat, hogy ne kelljen utálatos, gonosz anyósnak lennem :)))
2013. okt. 1. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Nem biztos, csak akinek jó a viszony az anyósékkel, nem ír ide ki kérdést róluk. :) Meg biztos vannak olyanok, akik hirtelen haragból írják ki a kérdésüket. Meg sok esetben tényleg nehéz a két generációnak megértenie egymást, főleg ha együtt élnek. Ilyenkor egyiküknek is, másikuknak is más lehet az életritmusa, mások a szokások, stb. Az idősebb ragaszkodik a saját életviteléhez, a fiatalabb meg ahhoz, amit otthonról hozott. Sokszor ez még amúgy kedves, kompromisszumkész embereket is meg tud viselni.
2013. okt. 1. 19:14
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Igen. És tudod, miért? Mert ennyi utálatos, gonosz, önző anya és nő van a világon. Tisztelet a kivételnek.

"- Az én anyósom egy angyal.

- Az enyém még él."

2013. okt. 1. 19:15
 7/12 anonim ***** válasza:
40%

Én azt gondolom a kiírások fele hiszti, feltűnési viszketegség és egyebek.

Én akkor sem szidnám az anyósomat, ha úgy érezném, hogy "megérdemli", akárhogy is, a párom édesanyja.

Én szeretem és jóban is vagyok vele, remélem ez nem változik:) Aranyos, kedves, segítőkész. Vannak néha húzásai, de azokat sem szoktam világgá kürtölni.

23-L

2013. okt. 1. 19:37
 8/12 Frigg ***** válasza:

Előző párommal 6 évig voltunk együtt, én imádtam a szüleit, ez azóta sem változott. :) Férjemmel most szüleivel élünk, velük is nagyon jól kijövök, szóval nekem úgy látszik duplán szerencsém volt :)

23/N

2013. okt. 1. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Mert sok az olyan meny is, akinek senki sem jó, nem fogadják el, hogy nem rivalizálni kell anyòssal, nem "megnevelni"' ahogy sokan itt is írják, hanem elfogadni, tisztelni, hisz aki nekünk fontos, neki is, miért gond, ha ketten szeretjük?
2013. okt. 1. 20:24
 10/12 anonim ***** válasza:

De mi van akkor ha nem a meny rivalizál, hanem az anyós nem tudja elengedni a fiát?

Mert az esetek nagy részében ez a jellemzőbb, ahogy itt látom a kérdéseket.

Sokszor az anyósnak nem veszi be a gyomra a menyecskét és elég gonosz dolgokhoz tudnak folyamodni, csak hogy kiutálják a fiúk mellől a választottját.

Na ezért panaszkodnak rájuk.

2013. okt. 2. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!