Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek elő szokott fordulni...

Veletek elő szokott fordulni olyan, hogy iszonyatosan rossz napotok van, ellenségesek vagytok olyanokkal, akiket amúgy kedveltek és kis utálatos vagytok, kedvetlenek? Ez mitől van?

Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, például ma. Van oka, de nem fejtem ki.
2018. máj. 23. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kinek nincs?
2018. máj. 23. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van,szerintem ilyen mindenkinél van.Velem akkor szokot ilyen lenni ha valami rossz dolog történik..
2018. máj. 23. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nálam is elő szokott fordulni.
2018. máj. 23. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem is szokott lenni, ma is ilyen vagyok. Nem nagy dologról van szó hanem 4 kis dologról ami a héten történt de mára már annyira felgyülemlett hogy azt hittem ideg össze roppanást kapok.
2018. máj. 23. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Régen volt. Simán elzavartam mindenkit a kecibe

De manapság inkább csak nem kommunikálok ilyenkor senkivel, mert szükségem van az ismerőseimre, nem rajtuk vezetem le a stresszt. Elmegyek úszni, bicajozni, bármi... csak levezetem a feszültséget, megbeszélem magammal a dolgaimat, megoldom azt csákánny

2018. máj. 24. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!