Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak...

Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés
Párom szüleihez is megyünk majd mindenki mindenkivel nagyon kedves. Mégis gyomoridegem van. Nincs rá okom de már "200" a vérnyomásom,rosszul vagyok szédülök. Normálisak velem,de minden alkalommal látszik rajtam,hogy iszonyú rosszul vagyok,nem tudom elengedni magam. Nem sértett meg senki. Gyakran hárítunk,tagadunk mert nincs más választásunk,igyekszem elszeparálni magunkat de meghagyni azt a korrekt viszonyt ami megillet mindenkit. Én vagyok a nő.

2019. dec. 25. 21:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
52%
Már tucatszor megkérdezted hogy szeparáljad el magad anyós pajtástól,igaz mindig más köntöst húzol a dologra,de fel lehet ám ismerni.
2019. dec. 30. 07:22
 92/111 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, bármilyen kérdést tettél fel, a végeredmény az volt, hogy menj el pszichológushoz.

Egyre inkább úgy érzem, hogy teljesen tönkrement a magánéleted és itt próbálsz valamilyen megerősítést találni, hogy nem benned van a hiba.

2020. jan. 2. 21:04
 93/111 A kérdező kommentje:
Valoszinu nektek tokeletes,hoogy ennyi sok idotok van itt lenni ees meg idotok arra hogy valaszban sertegessetek,hasznos tipp nelkul. Nem ment tonkre csak rengeteg idom ment el felesleges aggodassal,ez a hibam.
2020. jan. 2. 21:31
 94/111 anonim ***** válasza:
94%
Mért nem hasznos tipp az, hogy fordulj gyógyító szakemberhez, mert a lelki betegség pont ugyanúgy kezelhető és kezelendő, mint a testi, és azzal is orvoshoz mennél. Onnantól kezdve, hogy elismerted a szociális fóbiádat, senki nem sértegetett, hanem az egyetlen racionális tanácsot adtuk, miszerint szakember segítségével kell és lehet belőle kigyógyulni. Mi az ellenérved?
2020. jan. 2. 21:41
 95/111 anonim ***** válasza:
94%
Senki sem ítélkezik feletted. De csak azzal tudsz magadon segíteni, hogy mihamarabb orvoshoz fordulsz!!!!!!!!
2020. jan. 2. 22:59
 96/111 A kérdező kommentje:
Fordultam. Tudom,hogy van szoc fobiam. Azt is tudom,h kontrollalhato. Sokan szoronganak a tomegben,nehezebb ha rokonok kozt is..ez meg h parom csaladjat ha latogatjuk szorongok nem tudom mi de akarok menni keszulok is ra,aztan valamiert napokig valami bajom van..
2020. jan. 2. 23:50
 97/111 A kérdező kommentje:
Ha valaki hiv telefonon kb barki elkezdek szedulni rosszul leszek :D es utana vissza tudom hivni,vagy gyorsan felvenni. A varatlan kerdeseket es helyzeteket nem tudom kezelni sehogy,ha irasos uzenetet kapok ott el tudok gondolkozni mi legyen,szoban nem.
2020. jan. 2. 23:52
 98/111 anonim ***** válasza:
80%
Fordultál orvoshoz és ... Mi történt? Kaptál szorongásgátló gyógyszert, elküldött terápiára vagy mi?
2020. jan. 3. 00:19
 99/111 A kérdező kommentje:
Dehogyis. Akarmennyire kertem..hatha jobb lenne nem irt fel senki semmit. Szorongas ennyi :D namost kivulrol egy vidam mosolygos folytoj neveto no vagyok igy nem veszi eszre,lassan senki h aggodok mert nem latszik. Nem hempereghetek elotte sirva h elhigyje. Na mindegy hagyjuk.
2020. jan. 3. 01:54
 100/111 anonim ***** válasza:
95%
Különös, hogy bármit válaszolsz, minden arról szól, hogy te nem lehetsz jobban. A kapott javaslatoktól még dühös is lettél. Most azt írod, a szakember sem segített. Ilyen nincsen ám, hogy egy megoldás sem segít semmit. Kivéve, ha ragaszkodunk a bajunkhoz.
2020. jan. 3. 01:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!