Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak meg?
Figyelt kérdés
Párom szüleihez is megyünk majd mindenki mindenkivel nagyon kedves. Mégis gyomoridegem van. Nincs rá okom de már "200" a vérnyomásom,rosszul vagyok szédülök. Normálisak velem,de minden alkalommal látszik rajtam,hogy iszonyú rosszul vagyok,nem tudom elengedni magam. Nem sértett meg senki. Gyakran hárítunk,tagadunk mert nincs más választásunk,igyekszem elszeparálni magunkat de meghagyni azt a korrekt viszonyt ami megillet mindenkit. Én vagyok a nő.2019. dec. 25. 21:17
91/111 anonim válasza:
Már tucatszor megkérdezted hogy szeparáljad el magad anyós pajtástól,igaz mindig más köntöst húzol a dologra,de fel lehet ám ismerni.
92/111 anonim válasza:
Kérdező, bármilyen kérdést tettél fel, a végeredmény az volt, hogy menj el pszichológushoz.
Egyre inkább úgy érzem, hogy teljesen tönkrement a magánéleted és itt próbálsz valamilyen megerősítést találni, hogy nem benned van a hiba.
93/111 A kérdező kommentje:
Valoszinu nektek tokeletes,hoogy ennyi sok idotok van itt lenni ees meg idotok arra hogy valaszban sertegessetek,hasznos tipp nelkul. Nem ment tonkre csak rengeteg idom ment el felesleges aggodassal,ez a hibam.
2020. jan. 2. 21:31
94/111 anonim válasza:
Mért nem hasznos tipp az, hogy fordulj gyógyító szakemberhez, mert a lelki betegség pont ugyanúgy kezelhető és kezelendő, mint a testi, és azzal is orvoshoz mennél. Onnantól kezdve, hogy elismerted a szociális fóbiádat, senki nem sértegetett, hanem az egyetlen racionális tanácsot adtuk, miszerint szakember segítségével kell és lehet belőle kigyógyulni. Mi az ellenérved?
95/111 anonim válasza:
Senki sem ítélkezik feletted. De csak azzal tudsz magadon segíteni, hogy mihamarabb orvoshoz fordulsz!!!!!!!!
96/111 A kérdező kommentje:
Fordultam. Tudom,hogy van szoc fobiam. Azt is tudom,h kontrollalhato. Sokan szoronganak a tomegben,nehezebb ha rokonok kozt is..ez meg h parom csaladjat ha latogatjuk szorongok nem tudom mi de akarok menni keszulok is ra,aztan valamiert napokig valami bajom van..
2020. jan. 2. 23:50
97/111 A kérdező kommentje:
Ha valaki hiv telefonon kb barki elkezdek szedulni rosszul leszek :D es utana vissza tudom hivni,vagy gyorsan felvenni. A varatlan kerdeseket es helyzeteket nem tudom kezelni sehogy,ha irasos uzenetet kapok ott el tudok gondolkozni mi legyen,szoban nem.
2020. jan. 2. 23:52
98/111 anonim válasza:
Fordultál orvoshoz és ... Mi történt? Kaptál szorongásgátló gyógyszert, elküldött terápiára vagy mi?
99/111 A kérdező kommentje:
Dehogyis. Akarmennyire kertem..hatha jobb lenne nem irt fel senki semmit. Szorongas ennyi :D namost kivulrol egy vidam mosolygos folytoj neveto no vagyok igy nem veszi eszre,lassan senki h aggodok mert nem latszik. Nem hempereghetek elotte sirva h elhigyje. Na mindegy hagyjuk.
2020. jan. 3. 01:54
100/111 anonim válasza:
Különös, hogy bármit válaszolsz, minden arról szól, hogy te nem lehetsz jobban. A kapott javaslatoktól még dühös is lettél. Most azt írod, a szakember sem segített. Ilyen nincsen ám, hogy egy megoldás sem segít semmit. Kivéve, ha ragaszkodunk a bajunkhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!