8 hetes terhes vagyok, és 3 napja eltünk a kis kedvencünk, nagyon szomoru vagyok, és sajnos sokat sirok, hiába mondják hogy nyugodjak meg mert nem szabad, nem birom kontrolálni magam, mijen kárt okozhat ez a babának ha én ijen vagyok mostanában?
Rossz helyen kérdezed
Semmilyen egészségügyi problémát nem okoz a babánál ha sírsz a kis kedvenced miatt
Hát fogalmam sincs, nekem még nem volt gyerekem. :O
Ezt talán nem ebben a témakörben kellett volna megkérdezned. De lehet nem is ezen a honlapon.
Az orvosod vagy egy pszichológus inkább tudná a választ.
Hol tűnt el a kutyus? Abban talán tudunk segíteni, hogy megtaláljuk!
"8 hetes terhes vagyok és 3 napja eltűnt a kis kedvencünk, nagyon szomorú vagyok és sajnos sokat sírok. Hiába mondják, hogy nyugodjak meg, mert nem szabad. Nem bírom kontrollálni magam, milyen kárt okozhat ez a babának, ha én ilyen vagyok mostanában?"
Ennyi helyesírási hiba a világon nincs ...
Hívd fel a helyi sintértelepet, állatmenhelyet, állatorvosokat.
Csinálj plakátokat, ragaszd ki ... 8 hetesen gondolom nem vagy ágyhoz kötött.
Hívd fel a barátokat, járjátok be a környéket.
Sztem inkább fogd fel úgy a dolgot, ahogy velem történt:eltűnt a mi kedvencünk, is de utána nem sokkal terhes lettem, közben hoztunk új kutyát, akit igen nehéz volt megszeretni, bevallom őszintén.De az új kutyus és a baba miatt nem agyaltam annyit a másik kutya miatt, és inkább örültem hogy lehet babám. Egyébként sok terhest ismerek, akik végig idegeskedték az egészet, és idegbajos gyerekeik születtek.Igen, a baba mindent érez, amit te, a te vérnyomásod megváltoztatja az övét is.Ha stresszelsz, ős is közvetetten stresszel veled.A kisfiam igen nyugis, én ezt annak tudom be, hogy a terhesség alatt próbáltam olyan programokat litalálni, amik nevettetnek.Sok vígjátékot néztem, kevés híradót:)
Szóval, nyugi.Lehet hogy a bébi lesz a kedvenc-pótlód.....Azért drukkolok hogy előkerüljön, biztos anygon szeretitek, de a baba miatt muszáűly magadra erőltetned a nyugalmat.Csinálj olyan programokat, amik szórakoztatnak, találkozz barátokkal, sétálj nagyokat.Ugyan most még pici, de később hidd el, mindent érezni fog.
Nem tudom, miért kell bántani a kérdezőt???
Ha nekem eltűnne a kutyám én is pánikba esnék! Inkább segítsünk neki! Azzal, hogy a helyesírását kritizáljátok, sem ő nem lesz nyugodtabb, sem a kutya nem kerül meg!
És honnan tudod, hogy nem tette? Nem mindenki olyan jártas ezekben a témákban, hogy azonnal tudja, hogy kezdjen hozzá. Ahelyett, hogy bántod és okoskodsz, inkább segíts megkeresni a kutyát.
Ha 3 napja tűnt el, akkor még jó eséllyel előkerülhet, az nem megoldás, hogy hagyni kell és szerezni helyette egy másikat.
És az sem, hogy bántjátok őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!