Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak meg?
Figyelt kérdés
Párom szüleihez is megyünk majd mindenki mindenkivel nagyon kedves. Mégis gyomoridegem van. Nincs rá okom de már "200" a vérnyomásom,rosszul vagyok szédülök. Normálisak velem,de minden alkalommal látszik rajtam,hogy iszonyú rosszul vagyok,nem tudom elengedni magam. Nem sértett meg senki. Gyakran hárítunk,tagadunk mert nincs más választásunk,igyekszem elszeparálni magunkat de meghagyni azt a korrekt viszonyt ami megillet mindenkit. Én vagyok a nő.2019. dec. 25. 21:17
41/111 A kérdező kommentje:
Hàt :D nem vetem bele magam a vitákba, ha kell kiállok önmagamért (vagy másért is),de leginkább elmegyek onnan ahol a konfliktus van.. nem hiányzik. Túl rövid az élet ahhoz h bántsuk egymást.
2019. dec. 26. 12:39
42/111 anonim válasza:
Ha nem gyógyitod magadat, a párodat is megbetegited!Milyen gyerekkorod volt a szüleid hogyan bántak veled!?
43/111 anonim válasza:
Min csodálkozol, ha a párod anyja a te anyukádtól próbálja megtudni, hogy mi van veletek?! Bezzeg anyukádnak elmondod a dolgaitokat, de a párod családja előtt csend van. Csodálom, hogy ezután még meghívnak magukhoz. A kedves párodat se értem, hogy tűrheti ezt el.
44/111 anonim válasza:
Ha én így viselkedtem volna a férjem szüleivel, úgy kivágtak volna a családból, mint cicát kakkantani. Miért vagy ilyen undok? Nem is adtak okot erre a viselkedésre! Próbálj egy picit alkalmazkodni, nyisd ki a szíved feléjük. Ők nem az ellenségeid. Egy kis családi beszélgetésbe még nem halt bele senki. Változz meg, légy nyitottabb. Kezeltesd magad, mert ez hatalmas probléma neked. Így elfogod veszíteni a párodat is. Előbb-útóbb.
45/111 A kérdező kommentje:
Nem mondunk el mindent az én családtagjaimnak. Jaj nem vagyok undok én kedves vagyok velük! Csak mindig rosszul vagyok! :'( Én úgy nőttem fel,hogy próbáltak nyitottá nevelni kicsiként de elutasító voltam.
2019. dec. 26. 15:24
46/111 anonim válasza:
Kiállsz magadért? Most jót nevettem.
A te bajod csak annyi hogy beteg vagy. Ami nem szégyen. Kb. mintha daganatod lenne. Menj el orvoshoz, akarj változtatni és máris nem lesznek ilyen problémáid. :)
47/111 anonim válasza:
"én kedves vagyok velük!"
Nagyon kedves dolog folyton hazudozni, tényleg...
48/111 A kérdező kommentje:
:(
2019. dec. 26. 17:18
50/111 anonim válasza:
Remélem nem árulok el orbitális titkot a kérdezőről (mivel az előző kérdéseiben 100x leírta), 24 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!