Hogy bírom ki? Hogy nyugodjak meg?
Figyelt kérdés
Párom szüleihez is megyünk majd mindenki mindenkivel nagyon kedves. Mégis gyomoridegem van. Nincs rá okom de már "200" a vérnyomásom,rosszul vagyok szédülök. Normálisak velem,de minden alkalommal látszik rajtam,hogy iszonyú rosszul vagyok,nem tudom elengedni magam. Nem sértett meg senki. Gyakran hárítunk,tagadunk mert nincs más választásunk,igyekszem elszeparálni magunkat de meghagyni azt a korrekt viszonyt ami megillet mindenkit. Én vagyok a nő.2019. dec. 25. 21:17
21/111 anonim válasza:
Egy kicsit zavaros az élethez való hozzáállásod.
22/111 anonim válasza:
Hát, neked komoly szociális fóbiád van, márpedig nem a világ fog megváltozni ezügyben, hanem neked kéne! Azon túl, hogy esetleg nem a legvágyottabb program az öregekkel bájologni (bár lehetnek kellemes emberek is), mi az ördög irtóztat téged ennyire, hogy ilyen erős szót használsz, hogy hánysz tőle? Te soha senkit nem beszéltél még ki? Tovább megyek: Te soha senkivel nem társalogsz hétköznapi üres locsogás szintjén, nem elegyedtél beszédbe a buszon vagy egy üzletben vagy nyaraláson? Menjél pszichológushoz, társadalomban élünk, nem lakatlan szigeten!
23/111 anonim válasza:
Légyszíves kérdezd meg a párosát,hogy neki jó-e ez. Jó neki olyan nővel lenni,aki hétköznapi kérdésekről rosszul van? Aki a szüleitől minél messzebb akar költözni?
24/111 anonim válasza:
Már az előző kérdésednél is megmondtuk, hogy nem vagy normális, erre ráteszel még!
Neked nincsenek szüleid, akik időben elvittek volna, vagy mostanában elvinnének szakemberhez?
Mert ennek nem lesz jó vége.
Senki nem látja, hogy totál dilaj vagy és napról napra csak egyre rosszabb az állapotod???
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
25/111 A kérdező kommentje:
Haahh nem azért költözünk.....Önmagunk miatt és nem azért,hogy mások messze legyenek! Máshol lesz dolgunk. A másik kérdés nem enyém. És igen ez szoc fóbia. Az antiszoc az nagyon más fizikai károkozásban is megnyilvánul,amit én nem teszek.
2019. dec. 26. 00:33
26/111 anonim válasza:
De ha tudod, hogy szociális fóbiád van, mért nem mész pszichológushoz? Ha fáj a torkod, akkor is elmész az orvoshoz!
27/111 A kérdező kommentje:
Bennem IS van/lehet hiba. De mindent nem lehet "lenyelni". Esetemben nem erről van szó. Hogyan bírjam ki..iszonyatosan érzem magam minden ilyesmi előtt de belül örülök hogy van,viszont kikészülök amikor a szülei rólunk,a kapcsolatunkról kérdezgetnek mint valami vallatás,olyankor látják hogy rosszul leszek szédülök fáj mindenem és megyünk el.. Nem így tervezem de mint a tűztől úgy félek. Pedig nem adtak rá okot !! De már nem lehet bízni senkiben,annyi rosszat hallok!!!! Így az ártatlanokban se tudok bízni.
2019. dec. 26. 02:27
28/111 anonim válasza:
Fú de sajnálom a párod. Olyan szarul néz ki szegény hogy csak ilyen elmerogyant nőt talált?
29/111 anonim válasza:
Remélem a pasid ugyan így viselkedik a te szüleiddel, oda se mentek, vagy ha igen akkor sugárban körbehányja a házukat.
30/111 anonim válasza:
Dehogynem te írtad ki! Ne nézz senkit hülyének!
Én az anyósod helyében már felakasztottam volna magam, hogy a gyerekemnek csak ilyen jutott! Bár ha nagyon belenézünk, akkor az sem lehet normális!
Gyereket ne kalapáljatok össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!