A kamaszlányomat rajta kaptam, hogy kilopja a macskájának a hűtőből a rendes kaját, ezzel mit lehetne kezdeni?
“A Föld pedig állítólag lapos.”
Hát aki azt mondja, állítólag lapos, az nem győződött meg a valóságtartalmáról, vagy épp az ellenkezőjéről.
Tehát a számára ismert nagyon kis szegmenst a gömbből (tekintsünk el a geoidtól) valóban lehet síknak tekinteni.
Magyarul, ha valaki még nem látta a város (falu) tábla külső oldalát, számára teljesen irreleváns, hogy lapos-e a Föld.
na szóval, pennys meg Lidlös száraz eledelt szoktam venni.
És a hűtőből pedig virslit, felvágottat, ilyeneket vett ki neki pluszba.
De azóta találtunk középkategóriás nedves eledelt, és így talán rendben van.
Lakásban nem tartunk macskát? Ez is olyan tanyasi boomer gondolkodás
Kell majd neki a száraz is, mert a lepedéket leszedi a fogárol. A lepedékböl lesz a fogkő és kellemetlen szájszag, foghullás lesz a vége.
A virsliben meg nem sok tápanyag van, annál minden jobb. Csak azért mert ember étel nem biztos hogy tápláló. A lányodat is fel kellene világosítani ezekről.
A kozepárú macska kajákba már raknak vitaminokat legalább. Mi is ilyenekkel etetjük a miénket, nagyon szép fényes bundája van. 10+ éves már és még nem volt komolyabb betegsége egy alkalmat kivéve amikor belázasodott.
“ Ez is olyan tanyasi boomer gondolkodás”
Nekem pl. a feleségem mindig ki akarta vágni a cicám mert szerinte kínzom. Pedig Budapesti születésű, rádás nagyon nem a boomer korosztály, de még én sem vagyok az. De te valami kis arrogáns dzsé generációs hiszti-pisti (vagy kriszti) lehetsz(ahogy korábban már utaltak is a kamukérdésedre), nekik a szokásuk ez a boomerezés, mert meg lett nekik minden engedve, kivéve a gázcsap.
67 Ilyen intellektuális és deviáns emberek miatt tartunk ott ahol.
Meg nem láttam de nem tudom miből gondolja valaki hogy kamu kérdés. Ez is elég népszerű mostanában lekamuzni a kérdéseket, látom ahogy olvasgatok itt néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!