Szűlök! Most őszintén, melyiket választanátok a kamaszlányotoknak?
Egy olyan fiút, aki korban közel áll hozzá, viszont nagyon bunkón viselkedik vele és nagy eséllyel csak kihasználja őt, vagy egy olyan fiatal felnőttet/férfit, aki lehet, hogy 8-12 évvel idősebb nála, viszont tőrődik vele, tiszteletben tartja a döntéseit, és őszintén szereti őt?
Én kíváncsiságból megkérdeztem a szüleimet és ők azt mondták, hogy a másodikat választanák.
Egyik sem ideális főleg ha tiniről van szó. Ha egy felnőtt nőről akkor a másodikat. Azt senki sem érdemli meg hogy rosszul bánjanak vele de én akkor sem tartom normalisnak ezeket a 14
-17 éves lány 25-30as férfi felállásokat.
Egyiket sem, majd Ő választ magának.
Amúgy, nyugi, ha egy 29-30 éves férfival jönnél össze 16 évesként anyádék agyonütnének titeket :)
Nem ez a két végleg létezik, kicsilány :)
Ez hülye kérdés, mert normális szülő ebből, ha TUTIBIZTOS100%, hogy a 2. törődik vele, és nem hátsó szándékból, akkor a 2.-at választaná. Csakhogy tapasztalatból azoknak a tiniket hajkurászó idősebbeknek, akik ilyennek látszanak vagy ezt állítják magukról, a 75%-uk csak beeteti a csajt. Tehát ugyanazt csinálja, mint a kihasználós tini, csak "okosabban".
És mivel én szülőként nem tudom 2-3 találkozás alapján kiismerni, a gyerekem meg tiniként valszeg nem elég tapasztalt emberismerő, leginkább egyiket sem. Tiltani viszont egyik esetben sem tiltanám, amíg nem azt látom, hogy fizikai veszélybe kerülne a lányom és rendesen felvilágosítanám idejekorán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!