Szűlök! Most őszintén, melyiket választanátok a kamaszlányotoknak?
Egy olyan fiút, aki korban közel áll hozzá, viszont nagyon bunkón viselkedik vele és nagy eséllyel csak kihasználja őt, vagy egy olyan fiatal felnőttet/férfit, aki lehet, hogy 8-12 évvel idősebb nála, viszont tőrődik vele, tiszteletben tartja a döntéseit, és őszintén szereti őt?
Én kíváncsiságból megkérdeztem a szüleimet és ők azt mondták, hogy a másodikat választanák.
Az a lány életkorától függ. Az első semmiképpen! A második is csak 18-19 felett.
Korábban az eltérő világnézet/értékrendszer problémát okoz. Ha nem, akkor ott a férfival komoly problémák vannak!
Én kíváncsiságból megkérdeztem a szüleimet és ők azt mondták, hogy a másodikat választ
Oké,de akkor majd ne a szüleidet okold a te választásodért. Neked kéne választani h kivel élsz..
Ez a te döntèsed kell, hogy legyen nem az övèk. Persze szerintem jobban örülnènek a màsodik verziònak.
A fèrjem 8 èvvel idősebb nàlam, 17 voltam mikor összejöttünk. Anyàmèk oda meg vissza volt èrte ès ez mài napig nem vàltozott.
Mi az, hogy kihasználja? Szexelni akar vele? Húha! A 30 körüli biztos majd csak a kezét fogja!
A 30 körüli kedves vele? Nincs abban semmi különös, hogy kedves vagy azzal, akit meg akarsz dugni.
A valóságban a legtöbb tizenéves fiú szerelmes, aranyos csak kicsit tapasztalatlan, és nagyon kíváncsi. Az a kisebbség, aki tapló. Úgyhogy nem olyan nehéz korban hozzá illő normális fiút találni.
Az viszont igen ritka, hogy komoly szándékai vannak egy 30 évesnek, mikor egy gyerekre rámozdul. Többnyire a domborzata az egyetlen, ami érdekli. Viszont már van olyan tapasztalt, hogy az ellenkezőjét mutassa.
Lehet, hogy a lány érettebb a koránál. De attól még ugyanúgy haza fog menni este 10-re, mert másnap suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!