Szülők! Ha választanotok kéne a gyereketek és 3 millió forint között akkor mit választanátok?
A szüleim válnak, mert apa megcsalta anyát és lelépett egy fiatalabb nővel. 3 millió forintot követel tőlünk. Emberileg semmi sem járna neki szerintem, de sajnos jogilag elég bonyolult a helyzet, ebbe most nem megyek bele. De nem tudjuk kifizetni, nem állunk túl jól, de így is egy csomót kell melóznom suli mellett hogy egyáltalán megéljünk. Megmondtam apának hogy válasszon vagy én vagy a pénz, mert ha nem áll el a követelésétől akkor engem többet nem lát. És a pénzt választotta.
:'(. Egy világ dőlt össze bennem. :((
Azért ez így elég rövid "összefoglaló", ha apárnak JÁR a pénz, akkor jogos, hogy meg akarja kapni.
Az, hogy te zsarolod, a te dolgod, apád helyében én sem hagytam volna magam megzsarolni.
Az meg, hogy "lelépett egy másik növel" nem sokat mond, ennek elözményei is voltak és azt te nem igazán látod, mert az a szüleid PÁRKAPCSOLATÁBÓL adódott.
Azért érdekelne apád variációja is a történetröl, a te változatod alapján egyetértek vele.
Soha ne tegyél fel ilyen kérdéseket férfinak:
foci vagy én
sör vagy én
kaja vagy én
haverok vagy én
pecázás vagy én
egyáltalán mire számítottál, választott egy fiatal nő vagy ti közöttetek, ezek után nem kellett volna megint dilemma elé állítanod.
Neki nem "kellett" valasztania, csak epp te zsaroltad kicsinyesen hogy lemondjon arrol ami jar neki.
Forditott esetben ha anyatok akar valni/lep le, ugyanugy kovetelhetne a lakas felet (peldaul) es joggal.
Szoval a jogot meg az erkolcsot ne keverjuk.
Ettol fuggetlenul, VALOS valasztasi helyzet eseten nemhogy harommillio de harom milliard vagy akarmennyi penzert se adnam a gyerekeimet.
Mas kerdes hogy en nem valasztottam volna a csaladom helyett egy fiatalabb not sem..
32f
Már ne haragudj, de itt apának nem a pénz és a gyereke közt kell választani, hanem a neki járó pénz meg a gyerek zsarolása közt.
A kérdésed ilyen módon feltevése CSAK akkor lenne jogos, ha (kis)gyerekröl lenne szó, akit vagy nála helyeznek el, vagy pénzt kap azért, hogy lemondjon a gyerekröl. Itt erröl szó sincs!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!