Szülők! Ha választanotok kéne a gyereketek és 3 millió forint között akkor mit választanátok?
A szüleim válnak, mert apa megcsalta anyát és lelépett egy fiatalabb nővel. 3 millió forintot követel tőlünk. Emberileg semmi sem járna neki szerintem, de sajnos jogilag elég bonyolult a helyzet, ebbe most nem megyek bele. De nem tudjuk kifizetni, nem állunk túl jól, de így is egy csomót kell melóznom suli mellett hogy egyáltalán megéljünk. Megmondtam apának hogy válasszon vagy én vagy a pénz, mert ha nem áll el a követelésétől akkor engem többet nem lát. És a pénzt választotta.
:'(. Egy világ dőlt össze bennem. :((
Alap esetben ha választani kellene, természetesen a gyerekemet.
De ha a gyerekem zsarolna engem, hogy ha igényt tartok a nekem jogosan járó pénzre, akkor nem láthatom többet, úgy már más a helyzet. Érdekes, hogy azt mondod, hogy emberileg semmi nem járna az apádnak, de közben te se érsz sokkal többet emberileg. Mi az, hogy ha igényt tart a jogos pénzére, akkor nem láthat többet téged?
Összefoglalva
Anyád megcsalta az előző férjét apáddal
Apád megcsalta anyádat egy nővel
Te meg egy kis zsatoló vagy
Erre mondják, hogy az alma nem esik messze a fájától.
Az hogy anyad elozo ferje egy hatalmas tollashatu balek volt, nem jelenti hogy apaddal barmi gond lenne.
Adjon nektek ajandekba egy harommmilliot ero lakasreszt mert csak? De persze a gyerektartasert utana meg tartanatok a markotokat, ugye?
Azért én megnézném azt a tulajdoni lapot, hogy pontosan mi szerepel rajta. A lakás bérleti jogához semmi köze nem volt az apának, 30 ezer Ft befektetésért ne akarjon már 3 milliót, amikor a vétel feltétele az anya bérleti joga volt.
No mindegy, egy ügyvéd mindenesetre nem ártana, hogy kézbe vegye a dolgot.
Figyelj kérdező, a szülők gyakran a pénzt választják, sokkal kisebb összeg esetén is.
Itt a gyakorin is rengeteg olyan van, akit a szülei lehúznak a folyamatos kunyerálással, akár azután is, miután elköltözött, úgy, hogy anélkül a pénz nélkül is meg tudnának élni, amit küld! De azért lehúzzák, és érzelmileg zsarolják.
Sokan egy pénzcsinálónak tekintik a gyereküket sajnos. Tudom, hogy most nehéz nagyon, de próbáld ezt feldolgozni, aztán kizárni az életedből őt, és ha már nem találkozol vele, és nem hallasz felőle, könnyebb lesz elfelejteni. Próbáljatok ügyvédet keresni, mert az elég nonszensz lenne, hogy neki van hova menni (gondolom, bejelentette magát a nőhöz), és titeket meg kitesz az utcára, csak mert neki több pénz kell. Nehogy kifizess neki bármit, amíg ügyvéd nincs. És úgy se adj át egy petákot se, hogy nem írta alá, nincs ott két tanú, meg az ügyvéd! Nagyon legyél résen!
Nincs az a penz amivel szemben ne a gyerekem valasztanam. De ilyen aljas erzelmi zsarolos kerdesre en se adtam volna mas valaszt mint apad.
Gondolom a haz kozos, szoval a minimum hogy apadat ki kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!