Szülők! Ha választanotok kéne a gyereketek és 3 millió forint között akkor mit választanátok?
Figyelt kérdés
A szüleim válnak, mert apa megcsalta anyát és lelépett egy fiatalabb nővel. 3 millió forintot követel tőlünk. Emberileg semmi sem járna neki szerintem, de sajnos jogilag elég bonyolult a helyzet, ebbe most nem megyek bele. De nem tudjuk kifizetni, nem állunk túl jól, de így is egy csomót kell melóznom suli mellett hogy egyáltalán megéljünk. Megmondtam apának hogy válasszon vagy én vagy a pénz, mert ha nem áll el a követelésétől akkor engem többet nem lát. És a pénzt választotta.
:'(. Egy világ dőlt össze bennem. :((
2016. márc. 7. 16:14
31/33 anonim válasza:
Az apád a házasságtörő. Ez kicsit átírja a szabályokat. Hogy alakultak azóta a dolgok?
32/33 anonim válasza:
Utolsó, a világon semmit nem számít, hogy miért válnak
33/33 anonim válasza:
31: a hazassagtores (hogy sajnos vagy sem az mas kerdes) az egvilagon semmiben sem befolyasolja az anyagi ill. tulajdoni viszonyokat. Az pusztan egy erkolcsi indok a felperes reszere hogy miert akar valni (de meg ezt sem koteles megindokolni jogilag, eleg az hogy akar es kesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!