Kit választanátok? A gyereketeket vagy a párotokat? Bővebben lent.
Képesek lennétek azért véget vetni egy elég bonyolult távkapcsolatnak, mert a gyereketek nem jön olyan jól ki a párotokkal, zavarja ha hosszabb ideig ott van, nem tudna vele élni, nap, mint nap.
Tudom, ez elég kegyetlen dolog, de ha muszáj lenne mit választanátok?
gyerek!!
mégis csak az én vérem...
párt meg lehet találni bárhol, bármikor, esetleg egy olyant is, akivel jól kijön még a gyerek is :)
Attol fugg, ha a gyerek csak szeszelybol tesz a kapcsolat ala akkor elbeszelgetnek vele, probalnam feltarni az okat, es konnyebbe tenni neki de nem szakitanek.
Ha igaza lenne es valoban gaz a parom akkor termeszetesen kiraknam a paromat.
A többiek már leírták, ha a gyereknek tényleg valódi problémája van vele, és nem csak szeszélyeskedik, akkor minden további nélkül.
Senki sem fontosabb a gyerekemnél, nem hagynám, hogy bárki terrorizálja, vagy oktalanul nevelje.
Amennyibe a gyereknek csak hiányzik a másik szülő, és tényleg ezért van minden, akkor a gyereknek elmagyaráznám, hogy én is ember vagyok, én is ugyanúgy vágyom a szerelemre, hogy valaki újra szeressen, ezt megkell értenie.
Ilyen esetben nem engednék neki, mert a fejemre nőne, és a végén én csak szenvednék, amit egy normális gyermek nem akarhat.
Az élet megy tovább attól, hogy x és y kettévált.
gyerekem lehet akármennyi de igaz szerelem csak egyszer adódik az életben.
32N
7 ez gyonyoru de nem igaz :)
Gyereked sem lehet akarhany mert mai vilagban minden 3. no a gyerekert kuzd, igaz szerelem meg tobb is lehet. Mar nem vagy olyan fiatal hogy ezt igy gondold.
Nem kérdés: a gyereket.
Eleve felnőtt, gyerekes anyaként nem röhögtetem ki magam olyannal, hogy távkapcsolat, főleg nem úgy, hogy "bonyolult". Komolyan se venném.
Az, aki egy ilyen "levelezőpartner" miatt a gyerekéről le mond, az nem anya. De nem is nő...
Másrészt: a gyerekeknek nagyon jó radarjaik vannak. Ha valakivel nem szimpatizálnak, akkor annak oka van. És sokszor azt is hamarabb megérzik, ki illik bele a családba, mint az anyjuk!
Elve abból indulok ki, hogy az én gyerekem csak rám számíthat (válás után apukának nem volt kérdés, hogy a nőjét választja, sőt már eleve ez volt a válóok). Ha én nem vagyok ott neki, nem támogatom, akkor kicsoda? Marad egyedül a nagyvilágban? Dobjam ki? Komolyan nem is értem a kérdést, hogy lehet választani kettejük között. A gyerekem velem él, én gondoskodok róla, én tartom el, és pont. Nekem erre nincs más alternatív megoldás. Tehát eleve onnan indulunk, hogy a gyerek marad.
Aztán ha a pasival nem jönnek ki, akkor nem kérdés, hogy ki fog költözni. Kegyetlen az élet, vannak nehéz döntések, de akkor is.
Természetes, hogy előbb futnék egy kört, hogy a gyereket is megpuhítsam, a pasit is, és helyre álljon a békesség, és jól kijöjjenek egymással (nekik egymást nem kötelező szeretni, csak nekem kell mindkettőt). De ha nem megy, akkor a kapcsolatot el kell engedni.
A gyerekem hozzám tartozik. Nem is értem, hogy lehetne helyette mást választani.
Az az egy kivétel létezik, ha a gyerekem már felnőtt, külön él, és hozzám is csak látogatóba jön, a párommal pedig nem szimpatizál, ha találkoznak. De a kérdésből nekem nem ez jön le.
Ha távkapcsolat, akkor miért kellene a gyereknek vele lenni nap, mint nap?
Amúgy erre a kérdésre nem lehet válaszolni, rengeten tisztázatlan dolog van, körülményektől függ, hogy mit tesz az ember, de szerintem akivel én jól kijövök, azzal a gyerekeim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!