Kit választanátok? A gyereketeket vagy a párotokat?
Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Képesek lennétek azért véget vetni egy elég bonyolult távkapcsolatnak, mert a gyereketek nem jön olyan jól ki a párotokkal, zavarja ha hosszabb ideig ott van, nem tudna vele élni, nap, mint nap.
Tudom, ez elég kegyetlen dolog, de ha muszáj lenne mit választanátok?
Ha esetleg a távkapcsolatból költözés lenne, akkor kellene nap, mint nap vele lennie.
2017. jan. 25. 16:03
12/17 Snorri válasza:
Hány éves a gyerek? Ettől függ sok dolog, de nem kényszerítenék rá valakit.
7! Ugye neked nincs gyermeked?
2017. jan. 25. 16:21
13/17 anonim válasza:
Hány éves a gyerek és milyen nemű? Erről is sok minden függ. Te nő vagy?
Lehet csak féltékeny, egyedül akar téged birtokolni, beszélgess el vele. Lehet hamarosan kirepül a házból a gyeremeked és te ott maradsz egyedül.
2017. jan. 25. 16:39
14/17 anonim válasza:
Felnőtt emberként, egy kamasz gyerekkel, eleve ki olyan hülye, hogy bevállal egy bonyolult távkapcsolatot? Húsz évesen, gyerek nélkül se mennék bele, nemhogy később... Az meg aztán szép lenne, ha kipaterolnám a gyereket otthonról, hogy a bonyolult távkapcsolatommal élhessek. Vicc.
2017. jan. 25. 16:55
15/17 anonim válasza:
Hülye kérdés. Naná, hogy a gyerekemet választanám. Ő a legfontosabb az életemben. Inkább élek a gyerek felnőtt koráig férfi nélkül, szex és szerelem nélkül.Első a gyerek.Semmi más nem számít.
2017. jan. 26. 08:48
16/17 anonim válasza:
Férfiként egy más szemszögből nézem. Mondjuk távkapcsolatban sose hittem de mindeggy. Volt már kisgyerekes exem, igyekeztem benyalni magam a gyereknél. Lett is ebből baj de az most lényegtelen. A párod megtesz mindent,hogy jóba legyen a gyerekkel? Esetleg a gyerek apja szítja az ellentéteket? Miben nyílvánul meg,hogy nem tudna vele élni? Összeköltözéskor mennyi önálló tere lenne. Nagybáttyám egy 2 gyerekes anyukát vett el. Amikor összeköltöztek 16 éves volt a kisebb 20 körűl a nagyobb. A kicsi nehezen fogadta el az uj apukát 5 év elteltével meg világi nagy haverok. Na persze ehhez kellett egy nagyon nagy ház (gyerekek igazi apja építette).
2017. febr. 5. 21:26
17/17 anonim válasza:
Nálunk anyukám a férfit választotta. Igaz, én már felnőtt vagyok, és habár egyedül, de megélek és nevelem a gyermekemet, de anya így felnőttként is hiányzik, és a gyermekemnek sincs nagymamája. Pedig sokat adhatna neki.
Sokszor mentünk haza, de mindig kiutált a hapsi minket a saját otthonunkból. Neki csak anyu kellett, mi nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!