A kamaszlányomat rajta kaptam, hogy kilopja a macskájának a hűtőből a rendes kaját, ezzel mit lehetne kezdeni?
Nekünk amióta az eszemet tudom mindig voltak macskáink és lehet ez most sok korábbi válaszolót kifog akasztani, de mi nagykiszerelésű kutyakonzervet adunk és igen olcsó kategóriát és mégis egészségesek a macskák. Azért azt meg kell érteni, hogy nem mindenki engedheti meg, hogy drága kaját adjon az állatoknak engem is leszidtak volna, ha a sonkát a macskáknak adom.
A kislánynak is meg kell értenie, hogy nem lopjátok a pénzt.
45 hozzászólás és még mindig nem tudjuk mit eszik szegény cica 🙂.
Kérdező légyszíves írd már le hogy te mit adsz neki, és a lányod miket vesz ki a hűtőből. Ne privátba hanem itt higy mindenki tudja ha már kérdeztél. Mert így nincs értelme válaszolni.
Bocsika, de jo minosegu tappal etetek, ez havi 4 ezer forintomba kerul, ha kiszamolom.
Ha ennyit se engedhet meg valaki maganak, az ne tartson mar macskat, nem kotelezo. Es akkor meg arrol nem is beszelve, hogy evente oltasra kell vinni, ha beteg allatorvoshoz kell vinni, ivartalanitas se 2 forint. Akkor ezeket hogy tudna mar megengedni maganak valaki, aki havi par ezret se tud kiadni normalis kajara?
Es nem, nem tartom kint, eselytelen. Forgalmas helyen lakunk, macskabiztos keritest nem tudok csinalni, mert sok a fa, 2 perc alatt elutnek. Nem kene egyebkent se esz nelkul kivagni az allatokat a kertbe, mert mindig ebbol van a baj :(
Milyen macskátok van, hogy akkora gond etetni?
Szibériai tigris?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!