Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/227 A kérdező kommentje:

"Arról beszéltél, hog ha nem bánt a kutya, csak odaszalad hozzád, akkor sem érdekel, te "megvéded magad"... Az én kutyám tuti nem támad, ő egy sintértelepről mentett, nagyon hálás, csupa szeretet kiskutya."

Ettől függetlenül tiszteletben kellene tartanod, hogy vannak, akik nem szeretik a kutyákat és azt sem, ha odaszalad hozzájuk. Nehezedre esne pórázt tenni rá, ha közterületen sétáltatod? Vagy úgy gondolod, hogy a KÖZterület csak a kutyáké és gazdáiké?

2013. jan. 27. 18:57
 162/227 anonim ***** válasza:
86%

Most így az utolsó kommentjében valahol megértem a kérdezőt.

Számomra alap, ha úgy látom, hogy a kutyám kiszúrt magának valakit, akihez odamenne barátkozni, akkor behívom. Majd ha ÉN megkérdeztem az illetőt, hogy odaengedhetem-e a kutyámat és igent mond, akkor mehet oda. Ugyanez van, ha más kutyával találkozunk, ott is megkérdezem a gazdit, hogy odamehet-e...

A kérdező olyan, amilyen. De azokat az embereket is meg kell érteni, akik félnek a kutyáktól, ez pedig senkire sincs ráírva, ezért kell megkérdezni előtte...

2013. jan. 27. 18:58
 163/227 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdezők/válaszolók!

Kutyás vagyok, igazi fanatikus kutyás. Mindent megtennék/megteszek érte. Ennek ellenére engem rettentően zavar a sok bunkó gazda. Pontokba szedve:

-olyan helyen sétáltatja a kutyáját, ahol gyerekek játszanak, jelen esetben szánkóznak.

-nem szedi össze a kutyája után sz@rt, mondván más se szedi. /én a legutolsó bokorból is kihalászom/

-póráz, szájkosár nélkül sétáltatja, és hagyja odamenni idegen emberekhez, majd utána "jaj Buksikám ne ugrálj" és/vagy "nem bánt, csak ismerkedik" /kutyám elég sokszor szabadon sétál,szájkosár nélkül, de ha idegen ember jön akkor behívom és megfogom, amíg elhalad mellettünk./

Minden csak hozzáállás kérdése. Csak a bunkó gazdákat ne keverjük össze a rendes kutyásokkal. Ne vegyenek egy kalap alá azzal, akinek a kutyája más emberekre csattog ki, nem szedik a kakit stb...

S a válaszra a kérdésre: a pisi nem zavar, az ürülék annál inkább.

2013. jan. 27. 19:11
 164/227 anonim ***** válasza:
92%

Te beszélsz a tiezteletről? Te nem tiszteled azokat, akik kutyát tartanak. Többször is hangoztattad, hogy a kutyákat ki kéne tiltani a társadalomból. Hogy nekik létjogosultságuk sincs.

Ha a kutyaelleneseknek alapból ilyen a hozzáállásuk, és ezt hangoztatják is, akkor ne várják már el a kutyatartóktól, hogy tekintettel legyenek rájuk. Ugyanis ez egy kétélű dolog. Csak arra vagyok tekintettel, aki ràm is. Csak annak adom meg a tiszteletet, aki nekem is. Mindenki felé azt sugárzom vissza, ami belőle árad.

Mellesleg én kutyafuttatóra járok, és csak ott engedem el, odáig pórázon megy. De még ott is előfordul hogy bemerészkedik egy-két kutyaellenes egyén, és beszólogat a kutyásoknak. (Bár az ilyen mindig megszívja...)

Sőt, pár éve valaki elszórt egy csomó kolbászba rejtett mérget... A kutyáknak fenttartott területen!

Pont az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt veszem elő a legagresszívabb oldalamat, ha hozzád hasonlóval találkozom.

Mert aki ilyen dolgokra képes, akiben ennyi felesleges vak gyűlölet van egy másik élőlény iránt, azt nem veszem emberszámba. Még ha ezzel le is süllyedek a szintjére.

2013. jan. 27. 19:13
 165/227 anonim ***** válasza:
92%

Jaj Istenkém leküldhetnéd már a Fiadat, mert ráférne a népre egy kis emelkedés.

A kérdező fél a kutyáktól és ezt a félelmét dühként rávetíti a kollektív kutyás társadalomra.

Az egójának ez sokkal egyszerűbb mint önmagát megváltoztatni, önmaga gátjait lerombolni amit önmaga állított fel önmaga elé.

A kollektív kutyás táradalom felelős gazdái meg kivannak rá akadva, amiért őket is büntetné.

Az ő egójuk is pipa hogy a kérdező egója miért őket hibáztatja ahelyett hogy önmagában keresné a megoldást.

Te kérdező hallottál már arról hogy a tudatottal megteremted magad körül a helyzetet?

Ahelyett hogy azt teremtenéd hogy nem félsz a kutyáktól és tiszta a környezet, érthetetlen módon te mégis ahhoz ragaszkodsz ami lehúz téged is, ez pedig a félelmed.

Nem félek a kutyáktól sosem támadtak,támadnak meg.

Én azt teremtem magamnak hogy szeretem a kutyákat mint Isten teremtményeit és ők is engem, a gazdájukat pedig igyekszem a helyes útra terelni ha kell, de csak annyira amennyit még nem vesz az egójuk támadásnak.

Nekem eddig még nem volt problémám és nem is lesz egyik oldallal sem, a mérgezősöket az én egóm is elpusztítaná, de megpróbálok felé kerekedni mert én irányítok és nem ő, mi emiatt a képességünk emelkedünk ki az állatok sorából, van felelős tudatunk amivel választhatunk.

Nem mondom hogy szent vagyok és így is tudnék viselkedni minden helyzetben, de először mindenképp normálisan el kell beszélgetni az illetővel mert az erőszak csak erőszakot szül.

Én így hozzáállásból adódóan szüntetem meg és kerülöm el ezeket a negatív helyzetek, ami mindenkinek csak a javára válik.

2013. jan. 27. 20:17
 166/227 A kérdező kommentje:

Na most pedig hogy olvad a hó, a kutyaürüléktől bűzlik minden. Bírom, hogy minden kutyás azt írja, illetve mondja, hogy ő bizony összeszedi, mégis ilyenkor különösen olyan minden, mintha valóban egy trágyadombon élnénk. Ennyit az "igényességetekről".

Jah, tegnap sétáltam, és követett egy németjuhász kutya. Kerülővel is mentem, mert féltem tőle, de akkor is jött utánam. Egészen a kapuig követett. A kapu előtt pedig leült, miután bementem. Szerencsére nem bántott, bár felkészültem, és a paprika-sprayt szorítottam a kezemben, hogy le tudjam fújni, ha megtámad. Amúgy végül nem tudom mi lett velem, kicsit megsajnáltam és elgondolkodtam rajta, hogy vihetnék ki neki valami kaját, de végül nem vittem.

2013. jan. 30. 19:25
 167/227 anonim ***** válasza:
96%
A fiatalok jellemzően összeszedik, de egyetlen öreg nénikét se láttam még, aki lehajolt volna emiatt.
2013. jan. 30. 19:49
 168/227 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne legyél már 2 éves :)

Itt sokan összeszedik, sőt jól mondja az előző hogy az idősek sz@rnak a sz@rra :)

Ettől a beszélgetéstől nem fog semmi sem megváltozni, ha ott nálatok akik vannak eddig nem szedték össze, akkor ezután se fogják.

Az a kutya meg ha megakart volna támadni azt észre vetted volna.

Küldte neked a jó Isten jelnek hogy változzál már meg :)

Ha leült biztos jól nevelt, megnézhetted volna nyakörvét hátha van rajta biléta.

Ha adtál volna neki enni,inni se evett volna meg téged :)

2013. jan. 30. 21:00
 169/227 anonim ***** válasza:
100%

Off:

igen, minden tele van most kutyasz@rral, nálunk is sajna. Mindig ugyanoda viszem WC-zni a kutyámat, de ha mindig ott hagynám, másnap már ő is belelépne, otthon meg vakarhatnám róla a saját sz@rát. Nem értem, ez másoknak miért nem probléma.

Arra gondoltam, kiteszek egy táblát. Nem bunkót, de figyelemfelkeltőt. Hátha használ valamit. Tegyél te is így.

De pisilni továbbra is a hóba fog, ha hó lesz. Mivel nem tud máshova.

2013. febr. 1. 15:50
 170/227 anonim ***** válasza:
95%
Én, és a házban egy másik kutyás pl egy hete vadászunk arra a valakire, aki reggel nemsokkal előttönk sétáltat és MINIDG odaszaratja a kutyát a ház elé. Még nem találtuk meg, de ha megtudom ki az, tuti h leordítom a fejét a geczibe!
2013. febr. 1. 16:25
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!