Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?
Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...2013. jan. 17. 22:07
211/227 anonim válasza:
Na már megint ki lett emelve? Látom, a kérdezőnek nincs nagyobb öröme a tökéletes(-nek lefestett) életében, mint provokálni és hozzászólásokat gyűjteni a gyk-n. Szomorú.
212/227 anonim válasza:
210-es vagyok.
Nem fogok több mint 200 VÁLASZT elolvasni...nem kérdést, elírtam :D
213/227 anonim válasza:
201-es vagyok, engem miért pontoztatok fel? :D
214/227 anonim válasza:
Amiért most is :D Hogy örülj neki :)
215/227 anonim válasza:
Vagyis én felpontoztalak most is :)
216/227 Firestorm válasza:
Na akkor már Én is felpontoztalak :) Ebből probléma ne legyen :D
217/227 anonim válasza:
Szerintem téged megerőszakolt egy kutya kis korodban szerintem fogd magad húzzál el egy agyturkászhoz és kezeltesd magad vagy fog meg a 2 macskád és egy jó nagy követ és ugorj be a Dunába!!!
218/227 anonim válasza:
Nekem meg attól, hogy fel fordul a gyomrod és oda hánysz a hóba xDDD
219/227 anonim válasza:
Nem olvastam végig ennyi választ, de én egyet tudok érteni a Kérdezővel. Csak a mai nap esett le a hó és a városi parkok, járdák mentén máris mindenütt sárga foltok vannak elrontva ezzel a meghitt téli táj szépségét. Hóolvadás után pedig a kutyaürülékkel lesz tele minden.
Valóban itt lenne az ideje, hogy a tisztelt törvényhozók ne csak a kutyák láncon tartását tiltsák meg, hanem szabályozzák, illetve szigorú bírságokkal szankcionálják a kutyák által elkövetett közterület-szennyezéseket.
220/227 anonim válasza:
hahahahaha. utolso, 1 dologra válaszolj kérlek. hova pisiljenek ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!