Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?
"Hm, kutyatrágya...már megbocsáss, de tudjuk hogy neked némileg több közöd van az ürülékhez, mint nekünk, kutyatartóknak."
Ha a szexuális életemre gondolsz, most is tévedsz. Ha valaki megfelelően felkészül, abszolút nem lát ürüléket. De ezt nem ennél a kérdésnél fogom kifejteni.
Neked alapjában véve a kutyákkal van bajod, nem a végtermékeikkel, vagy az ugatásukkal... Hol erre vetíted rá az ellenszenved, hol arra, de az igazság az, hogy már attól elfog a vak gyűlölet, ha meglátsz egy kutyát, vagy ha csak említi valaki.
És ez bizony a primitívségedből adódik, amit már bizonyítottál itt hosszú-hosszú oldalakon keresztül.
Még az a bizonyos "józan paraszti ész" sincs meg benned, ami biztosítaná, hogy mindenféle élőlény társaságában természetesen tudj viselkedni, rettegsz a kutyáktól, és ezt a gyávaságot alakítod gyűlöletté a buta kis agyadban.
De látod már, hogy hol itt a probléma? Már korábban többször is írtam, ez csak az intelligencián múlik.
Az a kutya nem tehet róla, hogy milyen nevelést kapott. A gazdáját kellett volna utálnod, hiszen minden esetben a gazda teszi olyanná a kutyát, amilyen.
Nekem gyerekkoromban kiharapott egy darabot a szemöldökömből egy kutya, azóta is hiányos az a szemöldököm. Mégsem utáltam meg a kutyákat. Még azt az egyet sem, amelyik ezt tette.
Mi értelme lenne egy egész fajt leírni egyetlenegy egyede viselkedése alapján? Macska is támadott már meg, mégis szeretem őket.
Sőt, tovább megyek. Ember is támadott már meg, mégsem utálom miatta az egész emberiséget.
A félelem meg nem ok a gyűlöletre. Én a pókoktól félek halálosan, de mégsem utálom őket, és nem is bántom őket, soha. Hiszen nem ők tehetnek arról hogy nekem valami bajom van velük, csakis én.
Figy! Kutyásként engem is zavar, hogy vannak degeneráltak, akik a kis yorkijuk után sem képesek összeszedni a szart, amit még egy zsepivel is meg lehetne oldani. Ilyen barmok mindig is lesznek.
Na de nem hinném, hogy a te macskád kisebbet szarna egy yorkinál. Sőt! És ha átmászik a kerítésen, az biza lehet kintre is fog szarni, pisilni, és ez ellen mint "felelős" macskatartó nem teszel semmit.
Azért összefoglalnám mit tudtunk meg eddig a kérdezőről:
26 éves homoszexuális férfi, saját házzal autóval, partnerrel. Számvitel diplomával. Tisztaságmániás és kutyafóbiás. Csak és kizárólag csirkehúst eszik (már ha nem vegetáriánus) és macskákat tart.
Na most vagy mi vagyunk hülyére véve de nagyon, vagy megelevenedett valamelyik amerikai vígjáték szereplője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!