Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?
Kedves kérdező!
Engem érdekelne, hogy szerinted mi lenne a megoldás arra, hogy télen ne a hóba pisiljenek.
Ha nincs hó, akkor a járdára mehet?
Az előző vagyok. Tehát, ha jól érettem:
- A kutyapisi környezetszennyező
- A macskáid azért jobbak/csinálhatják, mert elkaparják maguk után
- Ergo az "elkaparástól" megszűnik környezetszennyezőnek lenni?
Merre szoktál járni? Mert ha ezzel megoldódik a problémád, akkor szórhatok a sárga foltra egy kis macskaalmot/homokot :)
Azt hiszem, a kérdező jól leszerepelt, a két diplomájával és a macskáival együtt. :)
Még a legszélsőségesebb témákban/legostobább kérdezők esetében is van egy-két elvetemült, aki osztja a kérdező álláspontját, de én ilyet még nem láttam. Egy olyan nem írt, aki egyet értett volna, és osztotta volna a kérdező butaságait.
Először is, ez csak és kizárólag hóban látható, tehát nem fordul fel tőle a gyomrom :)
A nagy dolog már tényleg zavaró, hogy minden parkban, zöldfelületen, KUTYAFUTTATÓBAN tucatszámra vannak a halmok.
Bevallom, a Duna parton sétálva én se szedem...Argos eldugja nádasba, bozótba, olyan fa tövébe, ahol senki nem jár...ha az erdőben intézi, azt is otthagyom...DE. Ha a nyílt placcra, járda melletti fákhoz, látható helyre végzi dolgát, akkor MINDIG FELSZEDEM!
Az az undorító, hogy a lakótelepeken a zöldterületeken, parkokban nem merek labdázni, játszani, tréningezni, mert SZAR-SZAR HÁTÁN, undorító És a kicsi, futtatóknak nem nevezhető karámokban azok a K.(nem kedves) gazdik, akik naponta 3-szor oda viszik a kutyájukat, ők nem szedik a cart...hogy-hogy nincs rá igényük, hiszen ők és a kutyájuk is beleléphet???
Tavaly január-február, hóolvadás után...a lakótelepi széles sétány két oldalán 1-1 méter szélességben, VÉGIG SZAR volt...hányinger kapott el akkor valóban!
Utolsó előtti: szerintem azért nincs, aki egyet értene, mert erre mi más megoldás lehet?
Megértem azok felháborodását, akiknek a kerítésükre pisilnek állandóan (a gazdával rendelkező) kutyák, azokét is, akik kénytelenek kutyasz@rt kerülgetni, mert a jófej gazdi ott hagyja. Ezekre lenne megoldás.
De mégis hova pisiljen a kutya, ha már eleve a bejárati ajtót alig tudom kinyitni, mert reggelre 20 cm-es hó van előtte? :D
Amúgy meg hol marad meg tovább a hó? A füves, kieső, járdák, utak melletti részeken, ahova ideális esetben a kutyát pisiltetem. Most akkor inkább pisiljen az utca közepére, mert ott már elolvadt, ergo nem marad sárga folt?:D
Én macskahúgy szagban nem tudnék létezni. Akár óránként is cserélhetném az almot, de a bűz akkor is megmarad. Volt macskám, 1 hétig, és pont emiatt passzoltam le nagyiméknak falura. Szerintem az sokkal gusztustalanabb bezárva a macska almával egy lakásban. :(
Ja meg Pesten a kapualjakban nagyrészt nem is a kutyák szoktak hugyozni, hanem a csövesek, és patakokban folyik végig a járdán :S Pontosítok, én csak csövest láttam hugyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!