Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/227 A kérdező kommentje:

"És mi a véleményed azokról, akik abban hisznek, hogy a melegek nélkül lenne szebb a világ?"

Csakhogy a melegek nem vizelnek/ürítenek közterületen, nem ugatnak, nem okoznak halálos támadásokat. Szóval mi nem vagyunk annyira terhelőek a társadalom és a környezet számára. Az "evolúciós zsákutca" dologról pedig egy másik kérdés keretében vitázhatunk.

2013. jan. 18. 00:00
 62/227 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező kommentje:

..."Ha a kutya vizelet szerinted környezet szennyező, akkor almacsutkát sem dobhatok el erdőn, mezőn?"

Őszintén? Nem. Én soha nem dobok el egy almacsutkát sem. Viszem magammal a legközelebbi hulladékgyűjtő edényig (köznapi nevén kukáig)!...

az almacsutka szerves részévé válik a természetnek. (köznapi nevén humusz) ha nem dobod ki azzal pont hogy jót teszel az erdőnek, mezőnek :)))

63/227 anonim ***** válasza:
84%
60-as, nyugi, nem fog szaporodni. A nőket épp annyira utálja mint a kutyákat :)
 64/227 anonim ***** válasza:
93%
Jó, a melegségedet nem láttam - azzal nincs bajom. Semmi kommentem nem vonatkozik a szexuális irányultságodra.
2013. jan. 18. 00:01
 65/227 anonim ***** válasza:
94%
Milyen vicces hogy egy -állítólag- kétdiplomás egyénnek el kell magyarázni hogy mi környezetszennyező-mi nem, mi szerves anyag-mi nem...
2013. jan. 18. 00:06
 66/227 anonim ***** válasza:
95%
De te pont ugyanazt a vonalat képviseled, mint azok, akik a melegeket utálják. Pont ugyanolyan bugyuta érveket hozol fel, és ugyanannyira nem tiszteled a másikat. Ha egy kutyás tiszteli, hogy meleg vagy, akkor te miért nem tudod tisztelni, hogy ő meg szereti a kutyákat, és ugyanúgy jól esik neki kutyát tartani, mint neked a paliddal lenni? Akkor tiltsuk meg mindenkinek, hogy kutyát tartson, de azt is, hogy meleg legyen. Kb. ugyanannyira logikus mind a kettő. Mondjuk ugyanúgy zavarhatja egy kutyásnak a szemét, hogy te épp kézenfogva mész a paliddal, mint téged a kutyapisi. Ez mutatja, hogy mennyire egyoldalúan gondolkodó ember vagy, az intelligenciától igen távol elhelyezkedő szigeten.
2013. jan. 18. 00:07
 67/227 A kérdező kommentje:

"Milyen vicces hogy egy -állítólag- kétdiplomás egyénnek el kell magyarázni hogy mi környezetszennyező-mi nem, mi szerves anyag-mi nem..."

1. Számvitel mesterszakot végeztem, nem agrárt.

2. Akkor ennyi erővel dobáljunk szét az utcán köztereken minden szerves anyagot (az ürülék, egyéb növényi hulladékok is ide tartoznak), mert szerves részei a környezetnek. Én a rend és a tisztaság híve vagyok.

2013. jan. 18. 00:10
 68/227 anonim ***** válasza:
92%
Ja, és a melegek ugyanúgy okoznak halálos támadásokat, szerintem többet is, mint a kutyák. Azt nem tudom, hogy a közterületen vizelők között hány meleg van, de kétlem, hogy egy sem. A kutyakakit pedig elég sok gazdi felszedi, remélhetőleg a jövőben még több fel fogja. A kutyapisi meg még mindig nagy fail, akkor ennyi erővel minden élőlényt ki kéne irtani, hiszen mind ürít (beleértve az embert is). Milyen szép is lenne egy sterilizált világ.
2013. jan. 18. 00:10
 69/227 A kérdező kommentje:

"Ja, és a melegek ugyanúgy okoznak halálos támadásokat, szerintem többet is, mint a kutyák."

Olyat még nem hallottam, hogy valakire rátámadt egy homoszexuális és cafatokra marcangolta. Kutyák esetében sok ilyen eset volt.

"A kutyapisi meg még mindig nagy fail, akkor ennyi erővel minden élőlényt ki kéne irtani, hiszen mind ürít (beleértve az embert is). Milyen szép is lenne egy sterilizált világ."

De a kultúrált ember a WC-be ürít, ami fejlettebb helyeken a kiépített csatornahálózaton keresztül szennyvíztisztító-telepre jut és ott tisztításra kerül. És igen, valóban szép lenne egy sterilizált világ. A házamban ezt igyekszem kialakítani.

2013. jan. 18. 00:16
 70/227 anonim ***** válasza:
91%
Akkor te hol alszol a pároddal? Az ajtó előtt? A teraszon? :) Épp annyira nem vagytok sterilek, ahogy a kutyák, macskák, más emberek.
2013. jan. 18. 00:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!