Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/227 anonim ***** válasza:
95%

Ti, melegek mit is hirdettek egyfolytában? Toleranciát? Ilyenkor hol az a fene nagy tolerancia?

Én kutyásként tolerálom a te életstílusod, csak az a baj hogy ez fordítva nem így van.

Intelligencia kérdése, de akárhány kommentet írunk, nem jut el az agyadig.

2013. jan. 18. 00:19
 72/227 A kérdező kommentje:

"Akkor te hol alszol a pároddal? Az ajtó előtt? A teraszon? :)"

Nem értem, ez hogy jön ide, természetesen a franciaágyunkban alszunk. A házba viszont állatok nem jönnek be, a cicák is a kertben laknak, pontosabban ők alszanak a teraszon. :)

2013. jan. 18. 00:21
 73/227 anonim ***** válasza:
88%

Nem, ők pisztollyal, késsel teszik. De az biztos jobb, hiszen sterilebb, nem olyan nyálas meg véres, mint egy kutyatámadás.

Sajnállak téged, ezt a legőszintébben mondom. A válaszaidból lejön, hogy olyan száraz vagy, mint a sivatag. Pluszban még beszűkült is a gondolkodásod. Na nem baj, ha neked így jó.

2013. jan. 18. 00:22
 74/227 anonim ***** válasza:
81%
A kis sterilizált világodnak nagyon fáj, hogy benne éltek. :)
2013. jan. 18. 00:22
 75/227 anonim ***** válasza:
87%
Szóval szerinted aki nem agrár szakot végzett, annak nem kell tudnia hogy mi szerves és mi nem. Ezen megint hatalmasat röhögtem.
2013. jan. 18. 00:24
 76/227 anonim ***** válasza:
94%

Kutyások között is vannak nagyon idióták (még ha ennyire szélsőségesen primitívek nem is), a melegek között is. Volt szerencsénk és kifogtunk egy díszpéldányt. Kérdező, ezzel a hozzáállással, ezekkel a nagy eszmékkel csak azt fogod elérni a világban, hogy még sokkal több ember szidja és ócsárolja majd a melegeket. Ezek után lehet, hogy jogosan? Nem, azért egy ostobából még nem vonunk le következtetéseket, nem etikus.

De te most gyakorlatilag kijelentetted, hogy egy olyan világ lenne jó, ahol csak emberek élnek, a föld bioszférája eltűnne. Sőt, tovább megyek, arra gondoltál, hogy egy olyan világ lenne jó, ahol csak melegek és hozzád hasonló felfogású emberek élnek. Vesszen a Greenpeace, éljenek a bálnavadászok! Tűnjenek el a menhelyek, minden kutyát elégetni! Pusztuljon csak az az őserdő! Nem igaz?

2013. jan. 18. 00:29
 77/227 anonim ***** válasza:
90%
Itt nem személy szerint a kérdezővel van a gond, hanem a beszűkült gondolkodással, a fanatizmussal, amit ő is képvisel. És bizony ez van kutyások, melegek, vallásosok, drogosok, diplomások vagy 8 általánossal rendelkezők között is. Talán a legrosszabb emberei tulajdonság. Mert ezekből következik az összes rossz dolog, ami a világon van, a háborúk, az éhezés, a gyilkosságok, az erőszak stb.
2013. jan. 18. 00:33
 78/227 anonim ***** válasza:
81%
Azért én nagyon szívesen orrba vágnám személy szerint a kérdezőt! :)
2013. jan. 18. 00:35
 79/227 A kérdező kommentje:

"Sőt, tovább megyek, arra gondoltál, hogy egy olyan világ lenne jó, ahol csak melegek és hozzád hasonló felfogású emberek élnek. Vesszen a Greenpeace, éljenek a bálnavadászok! Tűnjenek el a menhelyek, minden kutyát elégetni! Pusztuljon csak az az őserdő! Nem igaz?"

Na most megint mellétrafáltál, mivel tudatos környezetvédő életmódot folytatok. Szelektíven gyűjtöm a hulladékot, nem szemetelek, igyekszem a fogyasztásomat a minimálisra csökkenteni és az autóink is rendszeresen szervizelve vannak, hogy a minimális legyen a károsanyag kibocsátás. Továbbá nem eszem sertés- és marhahúst. Bár a Greenpeace ökoterroristái valóban eltűnhetnének, mivel ha az ember nem alakítani át a környezetét, úgy nem lenne termelés, mégkevesebb munkahely lenne. Jó példa erre néhány éve, hogy környezetvédelmi aktivisták megpróbálták megakadályozni a győri Audi-gyár bővítését, amely többszáz munkahely létrejöttét akadályozta volna meg. A kutymenhelyeken lévő ebek többsége pedig szerintem csak sínylődik.

2013. jan. 18. 00:38
 80/227 A kérdező kommentje:

És még a 00:19-es válaszra reagálva:

"Én kutyásként tolerálom a te életstílusod, csak az a baj hogy ez fordítva nem így van."

Az én életstílusom Rád semmilyen hatással nincs (az hogy egy évben egyszer néhány meleg felvonul, arról nem tehetek), viszont például a szomszéd kutyája egész éjjel nem tudja befogni a "száját". Tehát nem egyenlő mértékű a tolerancia.

2013. jan. 18. 00:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!