Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?
Te melegként nem tehetsz róla, hogy a melegek felvonulnak, én meg kutyásként nem tehetek róla hogy időnként előfordulnak kutyatámadások (ha már minden második kommentedben ezzel jössz). De tegyük hozzá, ezekről a kutyák sem tehetnek. Minden esetben a gazdája a hibás.
Ezen kívül annyi hatással van az életedre hogy nekem kutyám van, hogy ha épp sétáltatom, és szembejössz velem, akkor két másodpercig el kell viselned azt a szörnyű-szörnyű történést, hogy elmegy melletted egy négylábú.
Ugyanennyire van hatással az én életemre a te életstílusod.
Pl el kell magyarázni a gyereknek, ha olyat kérdez, hogy a két bácsi miért kézenfogva sétál.
Újra leírom, egyszerűen intelligencia kérdése.
Arról nem is beszélve, hogy macskád van.
Én elviselem, ha itt bagzanak a macskák egész éjjel az ablakom alatt, te viszont ki vagy akadva az ugatástól.
Mindenféle állatnak megvan a maga előnye és hátránya, csakhogy a normális, értelmes ember, aki nincs ennyire besavanyodva, ezt felfogja és elfogadja.
És tudod hol végzi a dolgát -többek között- a kinti macska, mint a tiéd? Például a játszótéren, a homokozóban. Nap mint nap látom, a kedvenc helyük. Az én kutyám a játszótér közelébe sem megy, nemhogy egyenesen oda járjon üríteni, mint a macskák.
Ennek ellenére én szeretem és elfogadom a macskákat is, de mondjuk nekem nincs csőlátásom.
"ha azt vesszük, ez is környezetszennyezés"
Micsoda?! Nem vagy kicsit fogalom zavarban? Tehát minden ami a Föld ököszisztémájának a fenntartását szolgálja, az környezetszennyezés? Az élőlények ne folytassanak anyagcserét? Nem is értem minek vannak más élőlények a Földön az emberen kívül! Végülis mi vagyunk a teremtés csúcsa, értünk létezik az egész Világegyetem, alkalmazkodjon minden a mi igényeinkhez, igaz?
Kérdező evvel a megnyilvánulással nem csak magadat de a többi meleget is leégeted.
Pont neked kéne toleranciából leckéztetésre szorulnod?
Ennyire képzett vagy de a tudás mégsem emelt naggyá.
Pontosan tisztában lehetnél hogy sosem a kutya a hibás hanem a gazdája, mert egy jól tartott kutya nem ugat egész nap, a piszkát sem látod mert össze szedi a gazdája.
Sőt egy meleg is lehet rossz gazda, mert ugyanannyira ember mint akárki más.
Ezért nem nézik jó szemmel a melegeket mert a hangosabb részük néha olyan deviáns tud lenni hogy még a melegek többségét is megbotránkoztatja.
Evvel a hozzáállással te sem vagy semmivel sem másabb mint egy megkeseredett állatutáló heteró, ráadásul te még ki is emeled egyfajta felvágásként hogy értelmiségi meleg vagy, pedig ugyanolyan esendő halandó vagy te is akinek nem mellesleg változtatnia kéne magán.
Üdvözlettel egy kutyás kollégád.
Eszkimó közmondás: A kunyhó mögül,sárga hóból,nem eszünk.
Látod nem uj keletű ez a dolog:)
hát, erre mondták, hogy a mai világban az emberek diplomát szereznek, és nem tudást. ilyenkor,(hiába, hogy én is most fogok egyetemre menni) én is azt mondom, hogy szűrjük meg, hogy ki mehet egyetemre/fősulira.
az, hogy két diplomád van, nem jelent semmit.
ismerek olyat, akinek szintén két diplomája van,és nem tudja leírni az s-betűt, mert szerinte mert szerinte nem jobbról kezdődik, és bal oldalt van vége, hanem fordítva, és amúgy olyan buta, hogy hihetetlen...DE van két diplomája! Semmit se jelent!
amúgy, én azok táborát gyarapítom, akik még nézni se tudják, amikor két férfi/nő nyalja falja egymást, mert számomra ez undorító, mégse írom ki sehova, megtartom magamnak, pedig kárálhatnék, hogy na de emberek, ez a négy fal közé való, én se viszem ki az intim életem az utcára!
Amúgy, lefogadom, hogy neked sose volt kutyád,semmilyen, mert ha lett volna, ne mondanál ilyet.
vagy, B verzió, volt kutyád, de a neveléséhez egy kanyit se értettél, és pl megharapott, ami nem a kutya, hanem a te hibád. A macskák sokkal több betegséget terjesztenek, mint a kutyák, és én is emlékszem arra, amikor gyerek voltam, és a homokozóban belenyúltam a maszkasz@rba.
Én ennek ellenére nem utálom a macskákat, pedig, negatív tulajdonságok listáján több dolog szerepel nekik, mint egy kutyájén.
Én minden állatot szeretek, kivéve a bogarakat, és 3 élőlényen kívül semmilyet nem szoktam pl megölni(légy,szúnyog,darázs, és az utóbbira még allergiás is vagyok)Amúgy, ha már a steril világnál tartunk. szerinted... mi az az élőlény, ami a legjobban károsítja a földet, ami nélkül nem lennének veszélyben az állatok, és még maga a világ sem...na mi... hát persze, hogy az ember.
Az, hogy te nem dobálod el a szemetet, ami egy pozitív dolog, mert én se, de rajtad kívül eldobálja másik száz... én szoktam járni önkéntesként szemetet szedni, na és az tényleg gusztustalan. el se tudod képzelni, hogy az emberek mi mindent dobnak el egy erdőben a használt gumitól kezdve a bútorokig mindent...
inkább az ellen kéne tenni, és ha az ellen lázadnál én is és még sok ember állna melléd, nemi identitástól függetlenül.
Nem zavar. Az enyém is odapisil, hova máshova? A kakit felszedem.
Volt macskám lakásban, ott pisilt/kakilt, rátámadt mindenkire.
A kutyám kint kakil/pisil, nem támad rá senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!