Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?
2. oldalnál feladtam az olvasást :D
Kérdésedre a válaszom:
Nem, nem zavar, sőt örülök neki. Legalább látom, hogy másik kutya hova pisilt és tudok figyelni, h ne lépjen bele a kutyám ;)
A kakit pedig felszedem.
Hát nincs az a macska sokkal beljebb, hogy az udvarban a 4 beton fal közé van zárva. Ennyi erővel bent is tarthatnád... Egy idő után ugyanúgy ingerszegény lesz számára a környezet. Meg annyi, hogy legalább kint fagyoskodhat, mivel nem engeded be.
Egyébként nem hinném, hogy az a beton kerítés az egekig ér, simán bedobhatnak valami mérgezett cuccot.
És ez az! Sokkal jobb, hogy nem tudod a kertben hova helyezte el a kis végtermékét, (mert ugyebár elföldeli) így hátha nyáron belehemperegtek, léptek vagy a többi. ;) Akkor már inkább lássam hova hugyozik a kutyám.
Igen, előfordult már, hogy egyszer-kétszer átmásztak a betonkerítésen a cicák, de mindig vissza is másztak. De veszélyforrás mindenhol van, így problémát nem csinálik belőle.
Persze ettől a kutyaürülék és kutyapisi még mindent ellep, de úgy látom ez itt csak engem zavar.
"Látod végre, hogy te mész szembe a forgalommal?"
Nem, nem én "megyek szembe a forgalommal". Ismerősi körben többen egyetértenek velem. Egy állatos fórumban nyilván, hogy nem ismeritek be az igényteleséget. Ettől még nincs igazatok, mert nem annak kellene a természetesnek lennie, hogy kutyatrágyadombon éljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!