Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
 171/227 anonim ***** válasza:
100%

Meg ne sértődjön a kérdező,de nekem a ratyifelvonulástól fordul fel a gyomrom.Még akkor is,ha csak egy évben egyszer van.Meg az utcán dolgukat végző humanoidok mocskától.Ami ugye fertőző.Az eldobott narkós tűktől,amik még játszótereken is gyakran előfordulnak.

Attól,hogy a cigarettafüstöt az utcán pofátlanul a képembe fújják stb.

Sokáig tudnám még folytatni.

Nem véletlenül menekültem le falura Pestről.Itt normálisabbak az emberek még akkor is,ha az utcán a lovuk elpotyogtatja a trágyát meg a borjú a tehénlepényt :)

És gondom van a környékbeli,kertben tartott macskákkal.Kóvályognak mindenfelé.Oltva nincsenek szerencsétlenek.Tele vannak kullanccsal,amit rendre más kertjében potyogtatnak el,babesia veszélyének kitéve a kutyáinkat.

2013. febr. 19. 21:44
 172/227 anonim ***** válasza:
93%

Én még csak most láttam ezt a kérdést, és már mindent leírtatok, nem sokat tudok hozzáfűzni.

Talán csak annyit, hogy a macska sem tünteti el a végtermékét. Nem úgy történik, hogy ás egy 10 centi mély gödröt, beleszarik, aztán betemeti, és lelapogatja.... Ugyan már. Kicsit kapar, odakakil, aztán rákapar egy kis földet, de nem annyit hogy ne is látszódjon. A szar ugyan úgy ott marad, és a pisije is ugyan úgy sárga. Tudom, mert macskám is van.

Szóval ha ti nem szedetiek össze, akkor nagyon szép és steril lehet a kertetek, kedves kérdező. :D

2013. febr. 19. 21:52
 173/227 anonim ***** válasza:
91%
És még annyit, hogy nekem van annyira intelligens a kutyám, hogy ha látja egy emberen, hogy nem vevő a közeledésére, akkor oda sem megy.
2013. febr. 19. 22:00
 174/227 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező miért emelted ki a kérdést? Azt hittem ezt a témát már befejeztük.
2013. febr. 19. 22:03
 175/227 anonim ***** válasza:
100%

Csak gyűjti a hozzászólásokat, már eredetileg is erre ment ki a játék.

Ettől valakinek érzi magát :)

2013. febr. 19. 23:07
 176/227 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlanám figyelmedbe ezt a videót. A kutya nagyon közel jár hozzá hogy szét tépje a kisgyereket, főleg amikor az a szájában turkál.

[link]

2013. febr. 20. 13:10
 177/227 anonim ***** válasza:
93%

"De várj már erre is megvan a válaszod: ne tartsunk lalásban kutyát, ugye?"

Nem is rossz ötlet. Bár én kertes házban sem engedném, mert az agyamra megy az ugatás.

Amúgy mielőtt még azt mondanátok, hogy állatellenes vagyok, elmondom, hogy a kertben 2 macskám is van!

------------

Tipikus macskatartó felfogás! A cicamica az oké meg rendben van, az nem baj hogy kóborol ide-oda és szomszéd kertjébe fosik és pisál meg jelöl össze-vissza, de a kutyahúgy az zavar b*zdmeg!!!!!

2013. márc. 8. 23:07
 178/227 anonim ***** válasza:
28%

Üdv!

Nem vagyok túl jó ember, épp a napokban gondolkodtam rajta, hogy valami bűntudatot már érezhetnék, vagy tehetnék valami jót is (de nem tettem). Viszont elkezdtem olvasni a kérdést és a válaszokat, gondoltam ez érdekes lesz... A 13. oldalig jutottam (maradt még kb 5-6), de úgy érzem nem bírok többet, szinte már komolyan hiszem, hogy kellő mértékű bűnbánatot gyakoroltam és mostantól tiszta lappal indulok.

Egyébként meglep, hogy nem került elő az amit én válaszoltam volna, engem ugyanis csak azért zavar a hóban a pisi/kaki, mert szeretném nézni a szép téli tájat, de elég undorító, hogy ott az ürülék/vizelet. De amúgy szeretem az állatokat, és nem is idegeskedem ezen a témán túl sokat.

2013. márc. 9. 04:39
 179/227 Szilvi & Argos ***** válasza:
88%
Szép téli tájat én is szeretem nézni, de ezt városban csak a nagy zöldterületeken lehet. Utcákon-tereken el van lapátolva, fel van sózva, minden bokáig latyak és sár :(((
2013. márc. 9. 09:57
 180/227 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek a 178. válaszolóval! Valóban a téli táj szépségeit veszi el a kutyapisi.

Most pedig hogy elolvadt a hó, a városokban az összes zöldterület tele van kutyasz..ral, egy négyzetméternyi tiszta terület sincs. Ezen gondolkodhatnának el a "tisztelt" kutyások!

2013. márc. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!