Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/227 anonim ***** válasza:
98%
Ha egy kutya támad, arról két ember tehet. Vagy a kutya gazdája vagy az az ember akinek nekiugrott a kutya. Kezd unalmas lenni ez a vita. Mint tapasztalt kutyás mondhatom, hogy a kutyatámadások többsége azért történik, mert a gazdája félre neveli a kutyát és egy szorongó, stresszes kutyát nevel ki. Sajna nem a kutya teher erről, hanem a sok buta és hozzá nem értő gazdi. A másik fajtája a kutyatámadásnak meg az, amikor a kutya tisztán jelzi, hogy nem akar közeledni vkihez, de az ember nem veszi észre a jelet és mindenképpen meg akarja simogatni. Na ekkor is ugorhat a kutya. És a sok tudatlan ember ilyenkor a kutyát hibáztatja, hogy de hülye ez a kutya, ő csak meg akarta simogatni. A kutya soha nem támad csak úgy váratlanul, mindig van előszele, jelez előtte, ez biztos, ezen ne vitatkozzunk. Testtartással, fejtartással, farok állással, kis szájfelhúzással és még sorolhatnám a jeleket, vannak nagyon apró jelek is. Csak a sok tudatlan ember nem figyel ezekre, csak azzal van elfoglalva hogy mi neki a jó, és meg akarja simogatni. Ilyen téren önzőek vagyunk sajnos, ez van.
2013. jan. 25. 15:18
 152/227 anonim ***** válasza:
44%

"Szóval ha sétálok nyugodtan a járdán, és széttép egy megvadult kutya, akkor én vagyok a hibás, mert épp a kutya útjában voltam?!! "

Én meg az ilyen idióta, szövegértelmezésre képtelen, emberektől kapok agybajt!

Amúgy nem neked szólt az írásom, hanem annak, akitől idéztem!

2013. jan. 26. 12:24
 153/227 anonim ***** válasza:
42%

Nem akarok beleszólni de mint kívülálló úgy látom te elírtad amit akartál, ez alapján mások kritikáznak, de te meg nem vetted észre és így nem is érted miről beszélnek.

"Helyesbíteném:

90%-ban az tehet róla, akit megtámad a kutya, és csak 10/vagy kevesebb/%-ban tehet róla a gazdája."

Igen ez nekem azt jelenti hogy az ártatlan gyalogos a hibás ha oktalanul a kutya nekimegy.

2013. jan. 26. 18:43
 154/227 anonim ***** válasza:
33%

"Igen ez nekem azt jelenti hogy az ártatlan gyalogos a hibás ha oktalanul a kutya nekimegy."

Nem, az a 10%-ba esik, de a legtöbb esetben nem ok nélkül támad a kutya!

2013. jan. 27. 11:47
 155/227 anonim ***** válasza:
67%
De te is látod hogy elírtad?
2013. jan. 27. 17:12
 156/227 A kérdező kommentje:

Ne is próbáld meggyőzni kedves 17:12-es, a kutyások úgyis csak a saját álláspontjukat hajtogatják, nem törődve azzal, hogy mekkora veszélyt jelentenek a kutyák az emberek számára, egyszerűbb azzal elintézni, hogy az ember a hibás és kizárt, hogy a kutyában lenne a hiba.

Ez vonatkozik a kérdésemben feltett problémára is, mivel a kutyások többsége még a társadalmi együttélés alapvető szabályait sem képes betartani, gondolok itt elsősorban a kutyaürülékre és a kutyavizeletre. A hó kezd fogyatkozni és a közterek többségén halmokban áll a kutyaürülék, mert a "tisztelt" gazdik nem hajlandók felszedni kedvencük végtermékét. Emellett pedig a legtöbben póráz és szájkosár nélkül sétáltatják a kutyájukat, nem törődve azzal, hogy sokakban ez félelmet kelt. Ha odaszalad a kutya valakihez, elintézik azzal, hogy "Nem bánt!", az fel sem merül bennük, hogy valaki nem szereti a kutyákat. Persze ilyen esetben ők lennének a legjobban felháborodva, ha lefújnám a kedvencüket gázsprayvel. Pedig ha ilyen szituáció adódik, én meg fogom védeni magam, nem érdekelnek az állatvédők.

2013. jan. 27. 17:30
 157/227 anonim ***** válasza:
80%
Ha lefújnád a kutyámat gázspray-vel, akkor a saját beleidre lógatnálak fel. Just saying.
2013. jan. 27. 18:23
 158/227 A kérdező kommentje:

"Ha lefújnád a kutyámat gázspray-vel, akkor a saját beleidre lógatnálak fel. Just saying."

Tipikus "kutyás" gondolkodásmód. A Te kutyád nyugodtan megtámadhat, megharaphat, neki ehhez joga van. Nekem nincs jogom megvédeni magam.

2013. jan. 27. 18:29
 159/227 anonim ***** válasza:
72%

:DD

Annyira tudtam, hogy ezzel jössz majd. Mintha minden kutyás ugyanolyan lenne :D

Mulattatóan primitív vagy.

Arról beszéltél, hog ha nem bánt a kutya, csak odaszalad hozzád, akkor sem érdekel, te "megvéded magad"... Az én kutyám tuti nem támad, ő egy sintértelepről mentett, nagyon hálás, csupa szeretet kiskutya. Semmi agresszió nincs benne, sőt, elég félős. (Egyébként méretéből adódóan, ha akarna, se tudna senkit bántani.)

Szóval ha te, ahogy írtad, lefújnád gázspray-vel, mert meglátásod szerint túl közel ment hozzád, akkor bizony ott helyben kicsinálnálak, abban biztos lehetsz.

2013. jan. 27. 18:39
 160/227 anonim ***** válasza:
87%

ettől "ha idejön a kutya, megvédem magam és lefújom" mentalistától nem sok választja el az "odajön a járókelő megkérdezni, hány óra és én lefújom, mert biztos ki akar rabolni" reakciót.

Amúgy így kezdődik a paranoia. Dilidokidnak említetted már?

2013. jan. 27. 18:50
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!