Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
 181/227 anonim ***** válasza:
100%

A "tisztelt" kutyások normális fele összeszedi a kutya után a kutyaszart. Én is összeszedem és egyre több másik kutyást látok, aki szintén (legyen öreg, fiatal, plázacica vagy izomagy). Aki meg nem szedi fel, az igénytelen bunkó.

A téli táj szépségét sokkal inkább rombolja a soha le nem bomló hulladék (erdő mellé kib*szott kanapé, szemeteszsákok, mosógép) vagy a szép városi tereken a hóban virító emberi hányás, ami az éjszakai bulizások egyik mellékterméke. Ezen is el lehet gondolkodni!

2013. márc. 9. 22:13
 182/227 anonim ***** válasza:
89%

Most olvastam hogy ha a kérdező nem engedné se lakásban se kertes házban a kutyát, akkor mégis hol engedné, csak külterületen kinn egy tanyán?

A másik meg hogy hol lakik ennyire össze van sz.rva a tér?

Én is hepciás vagyok erre, de tudom hogy vidéken nem szedik össze mert nincs hova kidobni (nincs szemetes az utcán és nem fogják hazáig cipelni), megmondom őszintén pont ezért én sem szedem össze ha vidéken vagyok, a barátnőmék háza elé is ugyan úgy sz.rnak, mint ahogy én hagyom "bosszúból"hogy mások elé nyomja, bár itt igazából arra vagyok pipa aki napi rendszerességgel a másik háza elé termelteti a kutyáját, hogy még véletlen se a saját telkén kelljen összeszednie.

A kutyák még hagyján mivel mindenkinek van, és a legtöbbje a másik háza elé nyomatja, ezért van egy hallgatólagos megállapodás hogy mindenki összeszedi a háza előtt ami van.

Szerintem az a durva amikor a ló vagy a tehén csorda végig megy a falu széli utcán vagy kutya futtatón és konkréten olyan szinten van szétlepényezve a hely hogy nem lehet megmaradni a szagtól amíg friss volt, illetve nem tudtál hova lépni. Jah és ott egy szánkódomb és gondolhatod milyen kellemes érzés lehetett a megfagyott tehénlepényt kiásni a hóból. Bár gondolom biztos beszóltak a gazdának hogy talán nem kéne egy kiránduló helyet szétsz.aratni, ráadásul kutyát sem lehetett oda vinni amíg a tehenek ott voltak, mert senkinek sem hiányzott hogy megvaduljon 100 akkora tehén mint egy kisbusz. Tavaly nyáron voltak ott utoljára és még mindig ott vannak a lepények a földön, valamiért nem bomlik el rendesen, hiába fű, a kutyakaki hamarabb lebomlik.

Na erre én is azt mondom hogy nem kéne, de a kutyakakit az első eső szétveri vagy elporlad, szóval azért az annyira nem gáz. Viszont itt a városban azért össze van szedve, mert egy idő után felhalmozódna a kaki ha csak 10 kutyás 1 hétig nem szedné össze, már nyakik járnánk benne, és pont ezért manapság már van annyi az emberekben hogy összeszedik, pláne ha nem akarnak ők is belelépni másnap esetleg a saját kutyájuk gumijába.

Még annyit hogy tájról szerintem nem igazán beszélgetünk talán csak akkor amikor frissen esik le a hó, mert 2 nap múlva már össze lesz járva, ellesz kotorva, illetve tiszta latyak lesz minden.

Abba meg már belesem kötök hogy a macskák meg a másik telkére sz.rnak meg jelölnek, esetleg oda hullajtják a kullancsot vagy a bolhát, meg kúva hangosan bagzanak ha olyan van, meg a kandúrok zavarják egymást állandóan.

Örülök is hogy bnőméknél nincsenek macskák, az egész utcában 1 nőcinek vannak azok is szépek egészségesek.

Ja és a kutyák is akkor ugatnak állandóan ha nincsenek sétáltatva és idegesek. Az a kutya ami legalább egyszer sétál egy nap az kimegy ugatni és amint elmegy a dolog, abba hagyja. Tudom vannak olyanok akik a lehulló falevelet is fél óráig monoton ugatják, amit aláírok hogy tényleg baromi idegesítő, egy ilyen nálunk is volt és a tipikus esete volt hogy nem volt megnevelve a kutya, nem volt sétáltatva, és amúgy is egy hiperaktív fajta volt, hálégnek elköltöztek amint ezt kezdte csinálni a kutya.

Szerintem ez annyira az embereken múlik hogy ezért tök fölösleges az állatot utálni, mind az ugatás mind a kaki összeszedés csak az ember dolga és felelőssége.

2013. márc. 9. 23:18
 183/227 A kérdező kommentje:
Elolvadt a hó, és kutyagumik tengere maradt utána. "Éljenek az állatbarátok"!
2013. márc. 20. 21:08
 184/227 sippara ***** válasza:
92%
A homokozók meg tele vannak macskasz@rral, mégsem állok neki pampogni, hogy k*rva macskások. Figyelj, te - természetesen - hiperintelligens, - természetesen - több diplomás, -természetesen - rózsadombi villában élő "csodapasi". Elhiszem, hogy te halálra tojod magad mindenféle kutyától, csak tudod az a helyzet, hogy amíg én "eltűröm", hogy azonos neművel élsz együtt, vagy hogy az utcára sz@ratod a macskáidat, vagy hogy szmogot generálsz a két autóddal, meg úgy egyáltalán, hogy ilyen marha szélsőségesen, szemellenzősen degenerált világképed van, addig neked bizony el KELL tűrnöd, hogy én kutyát tartok - méghozzá annyit és úgy, amennyit és ahogyan akarok (a meghatározott törvényi kereteken belül). Amennyiben ez nem tetszik, foghatod a diplomáidat, a két autódat, meg a rózsadombi villádat, és el lehet innen húzni a p*csába, majd máshol új országot alapítani, ahová kizárólag tisztaságmániás macskab*zi kutyagyűlölő melegek léphetnek be.
2013. márc. 20. 21:46
 185/227 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, még mindig nem unod?

Csak mert téged már kvára ununk mindannyian.

2013. márc. 20. 22:23
 186/227 anonim ***** válasza:
83%
Ezt élvezi!
2013. márc. 20. 22:35
 187/227 A kérdező kommentje:

A kérdésre is válaszolhatnátok, amelyre igazából csaknem 200 válasz során sem tudtatok, miszerint titeket nem zavar, hogy gyakorlatilag az ebek végtermékeiben járunk lassan bokáig?

Kedves 81%-os válaszoló!

Látom, alaposan végigolvastad a kommentjeimet, hogy ennyi mindent tudsz rólam, bár azt sehol sem írtam, hogy a Rózsadombon lakom, azt pedig pláne nem, hogy az utcára sz@ratom a macskáimat.

Az én életem Rád semmilyen hatással sincs:

Velem azonos nemű a párom? - Ami Téged annyiban érint, hogy...

Az autóim szmogot okoznak? - Talán Te nem közlekedsz?

Szóval ez megint csak a realitás nélküli vádaskodás. Amiben egyetértek Veled, hogy jó lenne egy olyan ország, amit a válaszodban felvázoltál! :)

2013. márc. 20. 23:09
 188/227 anonim ***** válasza:
87%

Ha neked a válaszaink alapján nem jött át a véleményünk, akkor te tényleg nagyon ostoba vagy.

Akkor most válaszolok: Nem.

2013. márc. 20. 23:58
 189/227 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pisi egy természetes dolog. Ugyanolyan mint neked jön, ivás után. Pont ezért nem tartom gusztustalannak.
2013. márc. 21. 00:38
 190/227 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,elég tisztán és magyar szóval megmondtuk,hogy az ürüléket felszedjük.Aki meg nem,arról a normálabbja kutyatartók rohadtul nem tehetünk,úgyhogy minket itt hiába osztasz.Az ilyen szintű beszűkült látókört látva tudatosul csak mindig bennem,hogy a diploma önmagában lószart nem ér,nálunk anno az utolsó plázap*csát is felvették egyetemre,meg el is végezte...Bár a múltkori riport sem volt rossz a két híres budapesti egyetem hallgatóival,akik olyan alap kérdésekre nem tudtak választ adni,hogy mikor volt a II.világháború és társai...Ők a jövő diplomásai...

Most akkor te áruld el,visszatérve-ha a kutyagumi fel van szedve általunk,tehát ez már nem probléma-hogy a pisi hova menjen?Tartsa magában a kutyám,esetleg igya meg?Ha a hó elolvadt,a föld beszívja,ellenben a betonon jó ideig szaga maradna,ezért nem a betonra h*gyoztatjuk a kutyát.És NEM,nem zavar,ahogyan az sem zavar,hogy te otthon,a négy fal közt hogyan élsz,ellenben sokkal jobban zavar,amikor az ötéves gyereknek nem tudom elmagyarázni,miért sétál előttem a két bácsi kézenfogva és miért kell neki ilyen példát látnia(amitől mellesleg meg az én gyomrom fordul fel),sőt,a sz*rrá graffitizett régi-új vonatok,a hányás a járda kellős közepén,az aluljárókban folyó emberi húgy és társai sokkal jobban zavarnak.A játszótéren,a homokozókban elásott macskasz*rról nem beszélve,amit ha a gyerek a szemébe dörzsöl,még meg is vakulhat,mint ahogy arra már nem egy példa volt.És sajnos,álomvilág csak,hogy a steril macskáid csak a kertben végzik a dolgukat,mikor néha kiszöknek,magukban tartják és nem sz*rják össze más kertjét,meg a gyerekek homokozóját.Sajnálatos,hogy neked a kutya,mint társ,mint családtag,soha nem képezhette életed részét s ezért ilyen pitiáner hülyeséggel húzod itt az emberek agyát.A kutyások jó része legalább felszedi,amit lehet,míg a macskások kiengedik a szegény jószágot,ami meg oda végzi,ahová kedve tartja,ráhúz két marék földet és ugyanúgy beletapicskol az ember.De mit akarok,itt a gyűlölködés most a kutyásokra irányul.Pedig a kutyáim különbek,mint az emberek jelentős része...

2013. márc. 21. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!