Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/227 anonim ***** válasza:
92%
Egy született feleség?:D
2013. jan. 21. 21:55
 142/227 A kérdező kommentje:

Nem tudom, melyik vígjátékra gondolsz, amelyben van hozzám hasonló, de jó lenne, ha megírnád, mert megnézném! :)

Amúgy amiket írtam, igaz. Nem is értem, mi benne olyan hihetetlen? A házat és az autót örököltem, de ezeknél sem kell valami nagy luxusra gondolni. Másik kocsi a páromé.

2013. jan. 21. 22:32
 143/227 anonim ***** válasza:
92%

Engem nem érdekel hány diplomád van.

Ugyanúgy az sem érdekel, hogy macskád van-e vagy kutyád, mindkettő oda tud szarni ahova akar, és mindkettőnek a gazdájának kell (kéne) utána takarítani.

Sőt az sem érdekel, hogy milliomos vagy-e vagy hogy buzzancs (legalább nem adod tovább a géneket). De azt tudom tanácsolni, hogy ezt meg kell szoknod, hogy a havat nem csak a gusztustalan por, szmog ..., hanem a kutyapisi is elszínezheti. Ez ellen nem tudsz mit tenni. Míg világ a világ lesznek kutyák, ugyanúgy ahogy b*zik is :)

Ha nem megy, hogy összehaverkodj a kutyákkal, akkor inkább kerüld el őket, én is kerülöm az ilyen beállítottságú egyéneket, és lám! csodásan meg tudunk élni egymás mellett.

2013. jan. 22. 10:29
 144/227 anonim ***** válasza:
87%

" A kérdező kommentje:

"Milyen vicces hogy egy -állítólag- kétdiplomás egyénnek el kell magyarázni hogy mi környezetszennyező-mi nem, mi szerves anyag-mi nem..."

1. Számvitel mesterszakot végeztem, nem agrárt.

2. Akkor ennyi erővel dobáljunk szét az utcán köztereken minden szerves anyagot (az ürülék, egyéb növényi hulladékok is ide tartoznak), mert szerves részei a környezetnek. Én a rend és a tisztaság híve vagyok."

A humuszról valamikor ÁLTALÁNOS ISKOLA 5,6. osztályban tanultunk, úgyhogy ne verd magad a számviteli végzettségeddel!

2013. jan. 24. 12:46
 145/227 anonim ***** válasza:
66%

"Az én életstílusom Rád semmilyen hatással nincs (az hogy egy évben egyszer néhány meleg felvonul, arról nem tehetek), viszont például a szomszéd kutyája egész éjjel nem tudja befogni a "száját". Tehát nem egyenlő mértékű a tolerancia."

Remélem egyszer elkapják a macskáidat, és mindjárt megszűnik a hangzavar. Tudod, kedves kérdező, ugyan ezt sem számvitel szakon tanítják, hanem már az óvodában is, a kutya nem bírja, ha előtte flangálnak a macskák.

2013. jan. 24. 12:53
 146/227 anonim ***** válasza:
61%

"Te melegként nem tehetsz róla, hogy a melegek felvonulnak, én meg kutyásként nem tehetek róla hogy időnként előfordulnak kutyatámadások (ha már minden második kommentedben ezzel jössz). De tegyük hozzá, ezekről a kutyák sem tehetnek. Minden esetben a gazdája a hibás. "

Helyesbíteném:

90%-ban az tehet róla, akit megtámad a kutya, és csak 10/vagy kevesebb/%-ban tehet róla a gazdája.

2013. jan. 24. 12:55
 147/227 anonim ***** válasza:
90%

"Azt tudom, hogy a félelmem miből adódik, de ez független attól, hogy nem szívesen takarítom a kutyaürüléket a cipőm talpáról."

Akkor nézz a lábad elé, és nem lépsz bele!

2013. jan. 24. 13:16
 148/227 anonim ***** válasza:
91%

OFF:

elvárjátok, hogy ne általánosítsunk néhány magamutogató idióta miatt minden meleget egyformának, de te egy hülye kutyás miatt általánosítasz!

Akkor most mondjam, hogy minden meleg gyökér, mint te /még ha nem is igaz/?!

2013. jan. 24. 13:19
 149/227 A kérdező kommentje:

"csilla0701 válasza:

90%-ban az tehet róla, akit megtámad a kutya, és csak 10/vagy kevesebb/%-ban tehet róla a gazdája."

Szóval ha sétálok nyugodtan a járdán, és széttép egy megvadult kutya, akkor én vagyok a hibás, mert épp a kutya útjában voltam?!!

Na az ilyen Csilla0701-ekhez hasonló fanatikus "kutyabarátoktól" kapok még agyvérzést. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is így vélekednének-e, ha őket, vagy valamelyik közeli családtagjukat, akár a gyereküket támadná meg egy kutya.

2013. jan. 25. 14:17
 150/227 anonim ***** válasza:
91%
Nem, akkor beletartozol a 10%-ba.
2013. jan. 25. 14:21
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!