Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?
Én a kakkanatot felszedem, és addig nem érdekel hogy látszik a kutyám pisije, míg egyes embereknek az a szórakozásuk, hogy az utcát végig telehányják az éjszaka kellős közepén.
Ja és az eldobált cigicsikk, valamint szemét az én szememet jobban szúrja, amiről nem a kutyák tehetnek.
A szemetelőktől is felfordul, viszont ha azt vesszük, ez is környezetszennyezés.
Amúgy is szerintem nonszensz, hogy (egyébként nagyon helyesen) közterületi szabálysértésnek minősül, ha egy ember közterületen (akár egy erdőben!) vizel, ellenben egy kutya ezt büntetlenül megteheti.
"De várj már erre is megvan a válaszod: ne tartsunk lalásban kutyát, ugye?"
Nem is rossz ötlet. Bár én kertes házban sem engedném, mert az agyamra megy az ugatás.
Amúgy mielőtt még azt mondanátok, hogy állatellenes vagyok, elmondom, hogy a kertben 2 macskám is van!
engem meg az zavar,hogy az ilyen selejteket nem verik a falra, hanem megszülik őket..
mit csináljak? nyírjalak ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!