Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/227 anonim ***** válasza:
96%
Nem zavar
2013. jan. 17. 22:26
 12/227 anonim ***** válasza:
97%

nem, engem egyáltalán nem zavar, hiszen nem csúszok-mászok a hóban, olyan helyre meg nem viszem a kutyát pisilni, ahol gyerekek vannak, erre azért tekintettel vagyok. És a kakit is felszedem.

Egyébként néha elgondolkodom rajta, hogy nem szedem fel, mert anyuci se szokta felszedni a gyerek után a szart a bokor mellől... és ugyanúgy odapisilteti a fához a gyereket. Engem az zavar.:)

Más problémád esetleg így este fél11kor?

2013. jan. 17. 22:26
 13/227 anonim ***** válasza:
96%
Ez most ugye csak valami hülye kamu kérdés? :) Ennyire senki sem lehet fafejű! Gondolom nem sokat jártál még a szabadban, ha ilyen idióta kérdés fogalmazódott meg benned. Ha a kutya vizelet szerinted környezet szennyező, akkor almacsutkát sem dobhatok el erdőn, mezőn? Vagy akkor szólnunk kellene a vadállatoknak is, hogy nem kellene már üríteniük, mert a kegyed szemét szúrja?
2013. jan. 17. 22:27
 14/227 anonim ***** válasza:
97%
Egyáltalán nem biztos, hogy a kutyám pisije az! Múltkor láttam a téren egy pasit, ott hugyozott a játszótér sarkánál. Nem lehet, hogy ő volt az?
 15/227 anonim ***** válasza:
82%
Még jó, hogy csak egy nevenincs senki vagy, aki itt uszítja az embereket, mert nincs élete. Nem baj, ennyi neked is jár:)
 16/227 anonim ***** válasza:
93%

kérdező, te tisztában vagy a környezet szennyezés fogalmával?

Neked ez a legnagyobb problémád? ha nincs hó, akkor is ott van, és... sokkal tisztább a kutyapisi, mint pl a kocsik kipufogójából kijövő szenny, ami miatt pl szmogriadót rendelnek el. Olyat még nem hallottam, hogy a kutyapisiben lévő anyagok miatt bárkinek baja lett volna.

Amúgy, én felháborítóbbnak tartom azt, hogyha leviszem a kutyámat sétálni fel se emelhetem a fejem, mert folyton azt kell néznem, hogy valami gyökér hol dobott el egy üveget, és hogy annak a szilánkjaiba ne lépjen bele a kutyám. És, ez már nagyobb probléma, mert ha egy kisgyerek szalad az úton, és elesik, beletenyerel egy üvegszilánkba, akkor jobb esetben otthon az anyukája kiszedi, és fertőtleníti, de rosszabb esetben irány a sebészet. ha egy gyerek elesik, és beletenyerel a kutyagumiba(amit a normális gazdik amúgy meg felszednek, szóval, lehet, hogy nem is egy kutya volt annak a kakkanatnak a gazdája, hanem egy enyhén illuminált személy) akkor feláll, kezet mos, és szalad tovább.

Vagy, az nem bántja a szemed, hogy sok ember véletlen a kuka mellé dobja a szemetet, és ott hagyja...és a jobbik eset az, hogy a kuka mellé, van, aki nm is keresi azt a kukát.

Vagy, amikor a szipusok eldobálják a higítós dobozt, vagy zacskót, és azt kell kerülgetni.

vagy, még ezer dolog van, amit tudnák sorolni, ami a Környezetszennyezés kategóriába sorolható, és azok közül egyik sem a kutya végterméke, mert bármily meglepő, annak nincs környezetpusztító hatása.

De, ha már itt járunk, mivan azzal, amikor te otthon elmész a wc-re eltöltesz ott egy fél órát, és lehúzod...Egy idő után, ugyan az a víz, amit te a wc-ben lehúztál, ilyen olyan fertőtlenítések után megint ivóvízzé válik... az nem undorító? és te megiszod...

Vannak itt sokkal nagyobb problémák is, amiket te nem veszel észre, a kutyapisitől...

17/227 anonim ***** válasza:
98%
Kedves kérdező akkor ha ilyen fene nagy okos vagy,szerinted mit kellene tenni a kutya pisivel ? Igyák meg a kutyák esetleg,vagy a gazdák? Egyes emberek jó dolgukban nem tudnak már mibe bele kötni!!! :S
2013. jan. 17. 22:28
 18/227 anonim ***** válasza:
100%
nem állatellenes, kutyaellenes vagy. Erre is van válaszom, engem baromira idegesít a szomszéd két kislány egész napos visítása, meg a fölöttem lakó folytonos bútorhúzogatása..
 19/227 anonim ***** válasza:
95%

"hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek"

Ja, hogy téged a HÓ ZAVAR! Mert nyáron nem teszel fel ilyen kérdést, ugye?

Ne haragudj, majd igyekszem én is mellécsurgatni, hogy hamarabb elolvadjon a hó. :)

20/227 anonim ***** válasza:
88%

Hát kérdező, nekem meg a magadfajtától fordul fel a gyomrom.

Úgyhogy akkor ez egy-egy.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!