Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?
"Ha a kutya vizelet szerinted környezet szennyező, akkor almacsutkát sem dobhatok el erdőn, mezőn?"
Őszintén? Nem. Én soha nem dobok el egy almacsutkát sem. Viszem magammal a legközelebbi hulladékgyűjtő edényig (köznapi nevén kukáig)!
ha már annyira a környezetünkről van szó, engem sokkal jobban zavar a budapesti szmog, amitől kemény 40 éves koromban tüdőrákban kimúlok. zavar a szeméttelep az összes utcasarkon, a végtelenül igénytelen emberek mocska, zavar, hogy még létezik a földön nejlonzacskó, a gyárak, a kémények, a hihetetlen áramfelhasználás, és a többi. ezt mindet a szemedre vethetném, mert a fogyasztói társadalom szerves tagja vagy. kb ezzel egyenértékű a mostani kérdésed.
de tudod mi zavar a legjobban? a buta ember. mint te.
GYIKesek! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor az oldalon mindenhol idióta kérdések lesznek az unatkozó, kielégítetlen felhasználók miatt?
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a provokációtól...
"A kutya legalább nem megy be más udvarába, míg a te macskád bemegy."
Csakhogy a macskáim elkaparják maguk után a végterméküket, azt is a saját kertemben, nem ugatnak és nem támadnak gyanútlan emberekre.
de ugyanúgy ott van ember....
És láttam én már jobb házörző macskát, mint kutyát.. szabályosan féltem tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!