Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/227 A kérdező kommentje:

"Ha a kutya vizelet szerinted környezet szennyező, akkor almacsutkát sem dobhatok el erdőn, mezőn?"

Őszintén? Nem. Én soha nem dobok el egy almacsutkát sem. Viszem magammal a legközelebbi hulladékgyűjtő edényig (köznapi nevén kukáig)!

2013. jan. 17. 22:29
 22/227 anonim ***** válasza:
93%
Remélem, a két macskád rögtön a szádba pisil, nehogy a havon meglátszódjon.
2013. jan. 17. 22:29
 23/227 anonim ***** válasza:
95%

ha már annyira a környezetünkről van szó, engem sokkal jobban zavar a budapesti szmog, amitől kemény 40 éves koromban tüdőrákban kimúlok. zavar a szeméttelep az összes utcasarkon, a végtelenül igénytelen emberek mocska, zavar, hogy még létezik a földön nejlonzacskó, a gyárak, a kémények, a hihetetlen áramfelhasználás, és a többi. ezt mindet a szemedre vethetném, mert a fogyasztói társadalom szerves tagja vagy. kb ezzel egyenértékű a mostani kérdésed.

de tudod mi zavar a legjobban? a buta ember. mint te.

2013. jan. 17. 22:30
 24/227 anonim ***** válasza:
91%
Még jó, hogy a sünik, madarak, férgek, egyéb élőlények megennék. Biosz fail.
2013. jan. 17. 22:30
 25/227 anonim ***** válasza:
92%

GYIKesek! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor az oldalon mindenhol idióta kérdések lesznek az unatkozó, kielégítetlen felhasználók miatt?

A gyomrom fordul fel ettől. És persze a provokációtól...

2013. jan. 17. 22:31
 26/227 anonim ***** válasza:
92%
A te macskád hova pisil, kakil? A kutya legalább nem megy be más udvarába, míg a te macskád bemegy.
2013. jan. 17. 22:31
 27/227 A kérdező kommentje:

"A kutya legalább nem megy be más udvarába, míg a te macskád bemegy."

Csakhogy a macskáim elkaparják maguk után a végterméküket, azt is a saját kertemben, nem ugatnak és nem támadnak gyanútlan emberekre.

2013. jan. 17. 22:35
 28/227 anonim ***** válasza:
94%

de ugyanúgy ott van ember....

És láttam én már jobb házörző macskát, mint kutyát.. szabályosan féltem tőle..

2013. jan. 17. 22:36
 29/227 anonim ***** válasza:
93%
Buta emberekkel egyszerűen nem lehet vitázni. Csak azért van a kérdés, hogy a felgyülemlett energiáidat itt vezesd le, kiéld magad, felhúzz náladnál jobb érzésű embereket, ez tesz téged boldoggá. Sajnos vannak ilyenek is. Kérdező, drága, ismerkedj emberekkel, szedj fel valakit és akkor már talán nem leszel ennyire kiéhezett és kielégítetlen. Akkor talán kicsit logikusan, értelmesen is tudsz majd gondolkodni. Mást nem tudok ajánlani.
2013. jan. 17. 22:37
 30/227 anonim ***** válasza:
93%
és persze nem ugatnak, ellenben baromi idegesítően vernyognak éjszakánként, amikor tüzel valamelyik nőstény macska. Sokkal jobb, hogy nem tudok a macskáktól aludni..
2013. jan. 17. 22:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!