Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?
Ne hidd el, amit írtam, ez az igazság.
Amúgy ez jellemző rátok kutyásokra, hogy azt hiszitek, hogy a kutyátok miatt ti vagytok az atyaúristenek. Sokszor póráz nélkül sétáltatjátok a városokban a "kedvenceiteket" , nem törődve azzal, hogy sokan (köztük én is) félnek tőlük. És az eredeti problémára visszatérve sok helyen már egy négyzetméternyi kutyapiszokmentes terület sincs.
Győztem, pasi. :) És a többek által leírt idealizált élet is stimmel. :)
Neked, kérdező, csak annyit köszönhetek, hogy nagyon jókat nevettem ma este.
"Haragszik magára, hogy nem tud keménylegény lenni, ennyire futja, hogy a gyiken jól kiír egy odamondogatós kérdést."
Nem is akarok "keménylegény" lenni. Azt is vállalom mindenki előtt, hogy meleg vagyok, szóval nem játszom meg magam.
"Te az a fajta vagy, aki mérgeket rak ki a bokrok alá, mert szent meggyőződésed, hogy kutyák nélkül sokkal szebb lenne a világ, ugye?"
Ez nem igaz, mert törvénytisztelő állampolgár vagyok, így nem helyezek ki mérgeket. Viszont a szent meggyőződésben igazad van!
Na jó, ez már egyáltalán nem vicces, megyek, megszeretgetem a kutyáimat - kell ez most utánad. Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem az állatokat... Milyen igaz.
Tégy egy szívességet a világnak: ne szaporodj! A gyereked nem tehet majd semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!