Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Ti nem tartjátok...

Kutyások! Ti nem tartjátok gusztustalannak, hogy ilyenkor a hóban mindenhol sárga foltok lesznek az ebjeitek vizelése miatt?

Figyelt kérdés
A gyomrom fordul fel ettől. És persze a kutyaürüléktől...

2013. jan. 17. 22:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/227 anonim ***** válasza:
95%
Azt nem hiszem, hogy a macskád csakis a te kertedbe végzi a dolgát. Innentől nem mondhatsz semmit.
2013. jan. 17. 22:40
 32/227 anonim ***** válasza:
92%

jajj istenem... ilyenkor szoktam mondani, hogyha a hülyeség fájna, akkor te, kérdező most bizony ordítanál.

Képzeld, aki foglalkozik a kutyájával, nem csak kerti díszként alkalmazza, annak nem idegroncs a kutyája, és tud viselkedni.

ha nem tetszik a kutyaugatás, ne menj utcára, mert majdnem minden háznál van kutya, és a kutyák védik a területüket.

Meg, amúgy, a kutyák érzik az emberek kisugárzását, tudják, hogy ki jó, és ki nem... én ezek után a helyedben nem csodálkoznék, hogy mindig megugatnak, mert érzik, hogy egy rossz indulatú "ember" vagy.

Amúgy, úgy puszta kíváncsiságból...mondd már meg, hogy hány éves vagy...véleményt a feltételezett korhoz még nem írok, mert lehet, hogy befolyásolná a válaszodat...

2013. jan. 17. 22:41
 33/227 anonim ***** válasza:
96%

"nem ugatnak és nem támadnak gyanútlan emberekre"

A sárga pisifoltoktól picit gyorsan jutottunk el az ugatáshoz, és a gyanútlan emberekre támadáshoz.

Tulajdonképpen mi bajod van?

Te is érzed, hogy jobban rácsúsztál a témára, mint kellett volna? Vegyél nagy levegőket. A GYIK nem megoldás a problémákra. Csendesedj el, meditálj. Nézz magadba. Utálod magadat, ezért téged is utálnak, ezért dühös vagy, és valamire kivetíted a dühödet. Ma éppen a kutyákra, de magad sem tudod megfogalmazni, mi bajod van, csak vagdalkozol ész nélkül és érvek nélkül. Holnap felteszed majd a "Nem utáljátok, hogy késnek a metrók?" kérdést, holnapután a "Nem háborít fel benneteket, hogy még mindig ilyen hideg van?", aztán meg a "Szerintetek nem undorítóan lassan forog a Föld?"

2013. jan. 17. 22:42
 34/227 anonim ***** válasza:
95%
ki öl többet, a kutya vagy az ember? ki támad többet? kutya vagy az ember? gondolkozz el te morális blamázs, mielőtt ugatsz.
2013. jan. 17. 22:43
 35/227 anonim ***** válasza:
95%
"a macskáim elkaparják maguk után a végterméküket" - Szeretném látni, ahogy a cicád elkaparja maga után a sárga pisifoltját. :D
2013. jan. 17. 22:44
 36/227 anonim ***** válasza:
95%
Mármint a havon, ezt elfelejtettem hozzátenni.
2013. jan. 17. 22:45
 37/227 anonim ***** válasza:
94%
a kérdező egy 48 éves prűd vénlány 2 macskával a nyakában. :D
2013. jan. 17. 22:45
 38/227 anonim ***** válasza:
100%

"a kérdező egy 48 éves prűd vénlány 2 macskával a nyakában. :D"

Igazad van, de mindjárt ideírja, hogy nem is igaz, 24 éves vagyok, egy gyönyörű gyermek édesanyja, és igenis van életem, blablabla, ami ilyenkor szokott következni, mikor egy kérdésnél valakit nagyon leoltanak. :D

2013. jan. 17. 22:47
 39/227 anonim ***** válasza:
93%

jajj ne lődd le a poén a korral kapcsolatban. direkt én se írtam a végére semmit, hogy ne tudja, hogy mennyiből mire következtetnék.

Most már biztos vagyok benne, hogy mivel vénlánynak nevezted olyan 20-30 között fog mondani valamit...XD

Vagy, emiatt a hozzászólásom miatt már csak 15-20... ;)

2013. jan. 17. 22:48
 40/227 anonim ***** válasza:
94%
37es: :D szerintem inkább az a fajta 55 fölötti nő, aki minden kutyásba beleköt, aki el mer menni az ablaka alatt.:D
2013. jan. 17. 22:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!