Törzskönyv nélküli fajtiszta kiskutyája kinek van még?
Nagy az Isten állatkertje.Inkább rákölt egy vagyont egy kizsigerelt ,szaporítógépnek használt kutyára mint hogy tenyésztőtől vegyen ,aki soha nem tartaná így a kutyáit.
Gratulálok.
olvassátok el,friss
hány olyan válasz van hogy tökítse el azonnal ,majd szerez másikat...mennyi értéke is van ennek a keverék kutyának?Még jó hogy a gazdája normális.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
És kit érdekel, hogy más emberek mit mondanak, akik előfordul, hogy életükben nem is találkoztak még kutyával? A gazdája imádja a kutyáját, ez látszik és szerintem ez a lényeg! Tanácsot kért és megoldásként nem fogadja el azt, hogy meneszteni kell a kutyát, ez a lényeg!
Nem értem hogy jött ide példának. Másnak lehet tök értéktelen az én kutyám, de nekem ő a világ legfontosabbja, ez van!!! Teszem hozzá, ha fajtatiszta lenne is sokan azt mondanák, hogy tegye el láb alól, mert veszélyes a gyerekre nézve... Ez nem ezen múlik.
Amúgy pedig van némi ellentmondás abban amiért harcolsz és én ebből látom azt, hogy neked talán nem is az alap probléma a gondod, hanem keserű a méz, amiért nem megy az üzlet!
Azzal érveltél sokakkal együtt, hogy fogadjunk örökbe menhelyi vagy mentett kutyát, avagy vegyünk tenyésztőtől. De csak gratulálni tudsz annak a válaszolónak, aki egy rossz állapotú, mentett kutya orvosi kezelésére kisebb vagyont költött, ahelyett, hogy egy tenyésztő zsebébe dugta volna azt a pénzt. Akkor most mi is a helyzet?
Igen,inkább megmentettem egy életet(ugyanis nem ő tehet arról,hogy ellőgépnek használták és teljesen megnyomorították testileg-lelkileg),mint egy tenyésztő zsebét tömjem.
Előbb el tudja adni a nála született kölyköt,mint amennyi esélye a mi kutyánknak volt az életre.Most is ugyanezt tenném.
azt hogy saját bevallásuk szerint nekik is van ,az első kényes esetnél megszabadulnak tőle,olvashattad magad is.
ezzel felszabadult a hely a következő elletőgépnek ,gratulálok
a tisztességes tenyésztő meg szív.
Miért ha az a kutya elpusztul, vagy kiteszik az utcára, ahelyett, hogy a válaszoló befogadta volna, akkor nem szabadul fel a hely a következő "ellőgépnek"??
Semmi logika nincs benne...
Így van!Legjobb tudomásom szerint a sorstársai közül többet gyepikre vittek altatásra.
Meg a fajtamentéshez is került egy eladhatatlan,süket babakutya.Ő már jó otthont talált.
Kedves Bullterrier örökbefogadó!
78-as vagyok. Bocs, félreolvastam, azt hittem, vetted a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!